Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Thema WelZijn

UvA Open 2021 bood een gevarieerd programma rondom het actuele en maatschappelijke thema WelZijn. Vier dagen lang stelden we vragen en zochten we antwoorden.

WelZijn vanuit verschillende perspectieven

Het thema van UvA Open 2021 was WelZijn. Dit snijdt dwars door onze zeven faculteiten. Het raakt aan maatschappelijke, juridische en economische componenten. Het raakt de geest, de mentale status en sociale achtergronden. We belichtten het thema dan ook vanuit verschillende perspectieven, iedere dag had een nieuwe invalshoek.

Dag 1. WelZijn & Wetenschap

De aftrap van het thema WelZijn. Wat is de koppeling met de wetenschap? Wat is de waarde van de wetenschap voor de samenleving? En waar staat de UvA? Welke lopende onderzoeken raken het thema WelZijn?

Dag 2. WelZijn & Jezelf

Hoe beïnvloed je je WelZijn? Deze dag biedt inspirerende inzichten op het gebied van persoonlijke mindset en persoonlijke ontwikkeling. Wat zijn de invloeden van de wetenschap en wat leren we van de wetenschap?

Dag 3. WelZijn & Samenleving

We zijn onderdeel van communities, van de maatschappij, van Nederland, van de aarde, van de planeet. Wat kunnen we leren van experts en van elkaar over WelZijn op omgevingsfactoren?

Dag 4. WelZijn & Ontwikkeling

Alumni en studenten zijn nieuwsgierig en leergierig. De experts van nu en de talenten van morgen delen hun kennis en nemen je mee in de wereld van morgen.