Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Over UvA Open

Van woensdag 2 juni tot en met zaterdag 5 juni 2021 vindt het kennisfestival UvA Open plaats. Dit nieuwe festival, dat dit jaar geheel online wordt gehouden, vervangt de Universiteitsdag.

Over UvA Open

Voor de universiteit is een goede verbondenheid met alumni van groot belang. Na een wetenschappelijke opleiding vliegen ze uit naar belangrijke posities in de samenleving - de publieke sector, het bedrijfsleven en de wetenschap. Ze vormen een waardevolle bron van ambassadeurs en partners, van kennis en financiële ondersteuning.

Wij koesteren onze alumni. Onderhouden actieve banden, betrekken ze bij allerlei activiteiten op het gebied van onderwijs en onderzoek. We zijn nooit uitgeleerd. Daarom organiseren we samen met alumni bijeenkomsten waar je nieuwe kennis en inspiratie opdoet. Een ervan is UvA Open, ons nieuwe kennisfestival.

Neem alvast een voorproefje
Neem met deze video alvast een voorproefje op UvA Open van 2 t/m 5 juni! De eerste editie heeft het thema WelZijn.

Thema WelZijn

Het thema van de eerste editie van UvA Open is WelZijn. Dit thema kent in deze tijden van corona verschillende gezichten. Negatieve uiteraard, maar ook positieve. We werden massaal teruggeworpen in het moment. Het thema snijdt dwars door de zeven faculteiten van de UvA. Het raakt aan maatschappelijke, juridische en economische componenten. Het raakt de geest, de mentale status en sociale achtergronden. Is WelZijn het gevolg van een goede gezondheid of de oorzaak? Vier dagen lang stellen we vragen en zoeken we antwoorden.

Houd voor nieuws over de programmering deze pagina, onze nieuwsberichten én je mailbox in de gaten.

UvA Open