Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Contactadvertenties voor alumni: wie zoek jij?

Het UvA-alumni Zoekteam zoekt naar verloren alumni, maar veel alumni zoeken zelf óók: naar oud-studiegenoten. Vanaf nu helpen wij alumni in hun zoektocht!

Oudemanhuispoort boekenmarkt

Ben je je beste vriend(in) van toen uit het oog verloren en wil je graag weten hoe het met hem of haar gaat, ben je van plan een reünie te organiseren, of wil je een keer afspreken met de studiegenoten met wie je al die jaren in de collegebanken zat en rondhing op de campus? Stuur je oproep in - al dan niet met een foto van jezelf, van toen of nu - en wij plaatsen hem in deze rubriek!

Voorbeelden van een advertentie
Pieter Bakker, Economie 1989-1993, is op zoek naar Ramon Mertens, die al die jaren naast hem in de collegebanken zat en met wie hij menig feest bezocht. Ramon, waar ben je? Pieter zou het leuk vinden weer eens een biertje met je te drinken om bij te praten. 

---------------------

Marieke Breukelman, Franse taal- en letterkunde 1992-1996, is op zoek naar haar studievriendinnen Babette Helgers, Ilse van der Linden, Vivian Kooij en Richelle Michielsen, om bij te kletsen in hun toenmalige stamcafé. Weten jullie nog: al die uren samen in de UB?

Reacties
Reacties komen bij ons binnen en wij sturen deze door aan degene die de oproep plaatste. 

Ook voor....
Onze rubriek staat ook open voor oproepjes van alumni die iemand zoeken om hen te vergezellen naar bijvoorbeeld de AUV-dag of een ander UvA-evenement!

Stuur je oproep in