Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Illustere Alumni Event

Op het jaarlijkse Illustere Alumni Event inspireren verschillende UvA-generaties elkaar. Tijdens persoonlijke ontmoetingen tussen talenten aan de UvA en illustere alumni, onder wie CEO’s, (oud) ministers, politici, mediakopstukken en boegbeelden uit de culturele en maatschappelijke sector, staan studeren en de toekomst centraal.

Illustere Alumni Event 2020

Het Illustere Alumni Event is ontstaan in 2017, toen onder het thema ‘Inspiring Generations’ het 385 -jarig bestaan van de UvA werd gevierd. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een nieuwe jaarlijkse traditie aan de UvA. Van 2017 tot 2020 hebben al meer dan 140 illustere alumni en talenten deelgenomen. De jongste deelnemer was 19 jaar en de oudste deelnemer 86 jaar.

Op 19 november 2020 vond de vierde editie van het Illustere Alumni Event plaats. Dit jaar vanwege de coronamaatregelen digitaal. Aan deze speciale editie deden vijf illustere alumni mee: Roebyem Anders (mede-oprichter Sungevity International), Roger van Boxtel (oud President-directeur van de Nederlandse Spoorwegen), Kirsten van den Hul (lid Tweede Kamer PvdA), Peter Frans Pauwels (mede-oprichter TomTom) en Mariëlle Tweebeeke (presentator Nieuwsuur). Zij hadden via Zoom een ontmoeting met 15 talenten van onze universiteit.

Hieronder vindt u de lijst met illustere alumni en talenten die aanwezig waren.