EN uva.nl

UvA alumni zijn meer dan welkom om zich aan te melden voor onze zomerprogramma’s. Doe mee in 2020!

Foto: Thea Dukes

Terugblik zomerprogramma's 2019

De Roeterseilandcampus bleef levendig de afgelopen zomer: na de afloop van het reguliere academische jaar werden de werkgroepzalen, koffieautomaten en trappen langs de gracht drukbezocht door zomerschoolstudenten van over de hele wereld. Deze zomer mochten we meer dan 800 studenten uit 69 verschillende landen verwelkomen.

Met een interdisciplinaire lens en Amsterdam als bruisend onderzoekslab doken ze in uiteenlopende onderwerpen. Zo hielden zij zich onder andere bezig met Urban Studies, Branding, Migration, Mindfulness en Game Theory, of volgden zij het Columbia Law Programme of de USNICA zomerschool. De ochtend bestaat vaak uit een theoretisch college waarmee de basis wordt gelegd voor meer praktische toepassingen die na de lunch worden verkend middels interessante gastsprekers of excursies naar burgerinitiatieven, overheidsorganen en NGO’s in Amsterdam, Den Haag of Brussel. Een onvergetelijk en intensieve drieweekse ervaring.

Zomer 2020

UvA alumni zijn altijd welkom om zich aan te melden voor zomerprogramma’s. We verwelkomen ieder jaar mensen van diverse leeftijden, achtergronden en vanuit uiteenlopende momenten in hun carrière. Aanmelden voor 2020 is al mogelijk!

Bekijk het aanbod van 2020