Inschrijving Summer School 2020 geopend

10 september 2019

UvA alumni zijn meer dan welkom om zich aan te melden voor onze zomerprogramma’s. Doe mee in 2020!

Terugblik zomerprogramma's 2019

De Roeterseilandcampus bleef levendig de afgelopen zomer: na de afloop van het reguliere academische jaar werden de werkgroepzalen, koffieautomaten en trappen langs de gracht drukbezocht door zomerschoolstudenten van over de hele wereld. Deze zomer mochten we meer dan 500 studenten uit 69 verschillende landen verwelkomen.

Met een interdisciplinaire lens en Amsterdam als bruisend onderzoekslab doken ze in uiteenlopende onderwerpen als Sexuality Studies, Urban Studies, Branding, Addiction, Migration, Mindfulness, Game Theory en nog veel meer. De ochtend bestaat vaak uit een theoretisch college waarmee de basis wordt gelegd voor meer praktische toepassingen die na de lunch worden verkend middels interessante gastsprekers of excursies naar burgerinitiatieven, overheidsorganen en NGO’s in Amsterdam, Den Haag of Brussel. Een onvergetelijk en intensieve drieweekse ervaring.

Zomer 2020

UvA alumni zijn altijd welkom om zich aan te melden voor zomerprogramma’s. We verwelkomen ieder jaar mensen van diverse leeftijden, achtergronden en vanuit uiteenlopende momenten in hun carrière. Aanmelden voor 2020 is al mogelijk!