Durf het gesprek aan te gaan

Interactieve minitraining voor jonge alumni

24sep2019 19.00 - 21.30

Evenement

Sommige situaties zijn lastig om te bespreken. Zo’n gesprek aangaan met je baas, een collega of klant vergt dan ook enige moed. Maar het is te leren! Deze training geeft je handvatten om je zekerder te voelen in dit soort gesprekken, zodat je er niet meer tegenop hoeft te zien.

Voor velen is het herkenbaar: je ziet als een berg op tegen een gesprek, en heb je eindelijk besloten om die lastige situatie bespreekbaar te maken, dan merk je dat het gesprek een andere kant op gaat dan je bedoeling was. Achteraf vraag je je af hoe je het beter had kunnen aanpakken. Hoe kun je ervoor zorgen dat lastige onderwerpen toch in een ontspannen sfeer kunnen worden besproken?

Deze training is een echte ‘doe-training’. Na een korte theoretische uitleg worden veel praktijkvoorbeelden besproken en komen aan de hand van een rollenspel diverse situaties aan de orde, zoals feedback- en slechtnieuwsgesprekken en onderhandelingen. Je probeert verschillende beïnvloedingsstijlen uit en leert hoe je de verwachtingen van anderen beter kunt managen. Er wordt gewerkt in kleine groepjes, waardoor je veel van elkaar leert.

In het kader van het jonge-alumniprogramma wordt deze interactieve minitraining exclusief aangeboden aan UvA-alumni tot 36 jaar.

Programma

Inloop vanaf 18.45 uur. De training start om 19.00 uur en eindigt rond 21.30 uur met een borrel.

Kosten

Door een bijdrage van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV) kunnen AUV-leden deelnemen voor het speciale kortingstarief van € 15,-. Niet AUV-leden betalen € 50,-.

Een snel rekensommetje laat zien dat het slim is om meteen lid te worden van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging. Als AUV-lid profiteer je namelijk van korting op nog veel meer services en activiteiten. Meld je aan voor deze minitraining en je hebt je lidmaatschap er direct uit.

Locatie: Belle van Zuylenzaal