Alumni Coachcafé

Professionele coaching in een informele setting

27nov2018 19.00 - 22.00

Evenement

Op zoek naar inzichten en tips waarmee je een verstandige stap in je carrière kunt zetten? Tijdens het Coachcafé ontdek je samen met een loopbaancoach en andere jonge alumni (t/m 35 jaar) hoe je je talenten en droom kunt laten samenkomen in een nieuwe baan.

Ontdek wat bij jou past

Tijdens het Coachcafé ga je in drie rondes om tafel met een ervaren coach en twee andere deelnemers. Bij elke nieuwe ronde schuif je aan bij een volgende coach en twee andere alumni. Door te reflecteren op je huidige loopbaan en je talenten krijg je een beter idee waar je de focus kunt aanbrengen richting je toekomst. Bovendien biedt het Coachcafé een mooie kans om nieuwe mensen te ontmoeten en van elkaar te leren, tijdens een intensieve avond met een informeel karakter.

coaching

Toekomstideeën 

Tijdens de borrel na afloop heb je volop gelegenheid van gedachten te wisselen met de andere deelnemers. Wat zijn hun dromen? Wat hebben zij geleerd? Hebben zij nog concrete tips voor je? Ontdek het op 27 november!

Nuttig en leuk met je peers

Deelnemers aan eerdere Alumni Coachcafés waren enthousiast. ‘Professionele coaching is duur en dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken met coaching’ was een van de reacties. Een andere deelnemer vond het switchen na elke ronde prettig. ‘Een leuke manier om verschillende coaches te spreken. De aanpak van elke coach is toch weer anders‘. En weer een andere deelnemer vond het fijn met peers aan tafel te zitten. ‘Heel nuttig en leuk om in gesprek te komen met anderen die gelijksoortige vragen hebben’ .

Wees er op tijd bij: aantal plaatsen beperkt

Zin in het Coachcafé? Het aantal plaatsen is beperkt. We kennen de plaatsen toe op volgorde van aanmelding. 

Programma

18.30 uur    inloop
19.00 uur    start Coachcafé
22.00 uur    einde Coachcafé + begin borrel

Kosten

Deelname kost € 25 voor AUV-leden en € 65 voor niet-AUV-leden. Een snel rekensommetje laat zien dat het slim is om meteen lid te worden van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging. Als AUV-lid profiteer je namelijk van korting op nog veel méér evenementen. Meld je aan voor het Alumni Coachcafé en je hebt je lidmaatschap er al uit.

Locatie

Het Coachcafé is in VoxPop, Binnengasthuisstraat 9 Amsterdam. 

Deze avond wordt georganiseerd door de Amsterdamse Universiteits-Vereniging en Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds van de UvA. 

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds