Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Bedrijfsbezoek voor leden van de Kring van Amsterdamse Economen. Er wordt uit een ander vaatje getapt. Proef en zie hoe De Deugden worden gemaakt in een Amsterdamse bierbrouwerij.

Detail Summary
Datum 1 november 2019
Tijd 17:00 - 19:00

Bij De 7 Deugden vraagt men niet wat mensen mankeert, maar wat ze kunnen. Garmt Haakma (Brouwer en initiatiefnemer) ‘Vaak ontdekken wij in de loop van de tijd waar hun kracht ligt. In dit proces van zoeken en ontdekken lopen onze mensen ook tegen hun grenzen aan. Zij worden telkens weer geconfronteerd met hun beperkingen en dat is een pijnlijk proces. Maar ze doen het wel. Het vergt moed om die confrontatie aan te gaan.’

Het resultaat is lekkere pilzen. Of moeten we bieren zeggen? We krijgen het tijdens de rondleiding te horen…

De brouwerij ligt aan de molen van Sloten en op een steenworp afstand van het dorp Sloten. In het verleden was het gebied bereikbaar over de ringvaart of met paard en wagen, men passeerde dan diverse herbergen.

Tegenwoordig is het één van de weinige plekjes in Amsterdam waar je nog gratis kan parkeren. Daarnaast stopt er een bus die u naar Schiphol of naar station Lelylaan brengt. Een korte wandeling door het dorp leidt tot tramlijn 2 die richting het Centraal Station brengt.

Aanmelden

Het aantal bezoekers dat wij kunnen herbergen is 15, maar we kijken niet op  één of minder. Deelname is op volgorde van aanmelding en gratis voor de leden. Voor introducés is de bijdrage € 20.

Locatie

Brouwerij De 7 Deugden
Akersluis 8D, 1066 EZ Amsterdam