EN

De Kring Andragologie richt zich met deze reeks van tien masterclasses op professionals die te maken hebben met complexe maatschappelijke problemen. Deze problemen kunnen efficiënter, transparanter en beter worden opgelost met behulp van de kennis van het vakgebied Methodologie van Complexe Maatschappelijke Problemen.

Detail Summary
Startdatum 13 januari 2021
Einddatum 26 mei 2021
Tijd 18:00

Het is moeilijk adequaat beleid te maken ten aanzien van maatschappelijke complexe problemen zoals Covid-19, Terrorisme, klimaatverandering, vluchtelingen, jeugdzorg en energie-transitie. Voor dit soort interdisciplinaire problemen is een multidisciplinaire benadering nodig van experts uit verschillende vakgebieden en van actoren betrokken bij het probleem. Het is een kennis- en machtssituatie die veel emoties opwerpt.

Docenten

De masterclass wordt verzorgd door prof. dr. Dorien DeTombe en dr. Cor van Dijkum.

DeTombe is de grondlegger van het vakgebied Methodologie van Maatschappelijke Complexiteit.

Van Dijkum studeerde naast Andragologie Wis- en Natuurkunde.
In de masterclass is tevens ruimte voor gastsprekers, afhankelijk van de leerbehoefte van de deelnemers.

€ 2.150,- per persoon.
€ 1.850,- voor leden AUV.
Voor studenten is een beperkt aantal plaatsen voor € 400 beschikbaar.

Inclusief literatuur en catering.

Data

Woensdag 13 en 27 januari, 10 en 24 februari, 10 en 24 maart, 7 en 21 april 2020, 12 en 26 mei 2021.

Locatie

Locatie volgt. Afhankelijk van de overheidsregels zal het in een gebouw van de Universiteit van Amsterdam of digitaal plaatsvinden.

Meer informatie

Voor meer informatie, o.a. over betaling, zie het programma in het downloadbare pdf-bestand. Meer vragen? Neem dan contact op via andragologie@uva.nl.