Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

De Kring Andragologie richt zich met deze collegereeks op professionals, beleidsmakers, leidinggevenden en docenten die vanuit hun werk betrokken zijn bij het sociaal domein. Tot en met februari 2020.

Detail Summary
Datum 15 oktober 2019
Tijd 18:30 - 21:00
auv

Hoe belangrijk is creativiteit voor het sociaal domein? In hoeverre werken professionals, beleidsmakers, leidinggevenden en docenten die bij het sociaal domein betrokken zijn, al op creatieve wijze? En hoe kunnen creatieve denkwijzen en samenwerking met creatieve partijen deze potentie versterken?

De opzet

Elk college delen een toonaangevend onderzoeker uit het sociaal domein en een geëngageerde kunstenaar of creatieve professional hun kennis over een specifiek thema en gaan zij onder leiding van een jonge moderator met elkaar in gesprek over de knelpunten en kansen die zij zien voor nieuwe denkwijzen en samenwerking. Aan het eind van elk college reserveren we tijd waarin de deelnemers hun vraagstukken uit de praktijk aan de twee experts kunnen voorleggen.

Kosten

€ 475,- per persoon.
€ 425,- voor leden AUV.
€ 275,- voor studenten, beperkt aantal plaatsen.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Neem contact op met andragologie@uva.nl wanneer u op de wachtlijst wilt worden gezet.

Meer informatie

Voor meer informatie, o.a. over betaling, zie het programma in het downloadbare pdf-bestand. Meer vragen? Neem dan contact op via andragologie@uva.nl.