Dynamisch verandermanagement

Acht masterclasses met dr. Gerard Donkers

04apr2019 09.00 - 15.00

Evenement

De Kring Andragologie en de Amsterdam Advanced Graduate School richten zich met deze serie masterclasses op de versterking van het zelforganiserend en zelflerend vermogen van mensen. Kernvraag van het programma is: Hoe krijgen en behouden wij de regie in deze complexe en onvoorspelbare wereld en realiseren we met bezieling onze opdracht? Tot en met 23 mei.

Masterclass Dynamisch Verandermanagement

Veranderkundigen opereren anno nu in een complexe omgeving vol transities op technologisch, ecologisch, cultureel, sociaal en politiek gebied. De uiterst complexe, onzekere context vraagt om een andere manier van denken over professionaliteit en organisatieontwikkeling dan de traditionele vaak hiërarchische en bureaucratische aanpak.

Data: 4 april, 18 april en 23 mei.

Docenten

De Masterclass Dynamisch Verandermanagement is onder leiding van dr. Gerard Donkers en Nelly Labrie MSc. Diverse gastsprekers zullen een bijdrage verzorgen.

Locatie

Universiteit van Amsterdam, Roeterseilandcampus (goed bereikbaar met openbaar vervoer)

Kosten

€ 3.295 exclusief BTW (inclusief catering en studiematerialen). Leden van de Kring Andragologie, leden van de AUV en alumni AAGS krijgen € 300 korting en betalen € 2.995. Het cursusgeld is vrijgesteld van BTW. Het combineren van kortingen is niet mogelijk

Meer informatie

Voor meer informatie, o.a. over betaling, zie het programma in het downloadbare pdf-bestand. Meer vragen? Neem dan contact op via andragologie@uva.nl.

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds