AUV-dag

02nov2019

Evenement

De AUV-dag is de jaarlijkse ledendag van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging, de alumnivereniging van de UvA. Dit jaar vindt de 72e editie plaats.

Op het programma staat onder meer de uitreiking van de AUV-alumnusprijs. Ook zal er aandacht worden besteed aan het 130-jarig bestaan van de alumnivereniging. Deelname is gratis voor leden, aanmelden kan vanaf eind september.

Prijs voor betrokken alumnus

Welke maatschappelijk betrokken alumnus wint de AUV-alumnusprijs? De winnaar is een inspiratiebron voor anderen en geldt als een belofte voor de toekomst. Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs. De genomineerden worden half oktober bekendgemaakt.

Borrel

De afsluitende borrel is in het Maagdenhuis. Ontmoet oude bekenden uit de universitaire gemeenschap en leg nieuwe contacten.

AUV-dag