Wie ben ik als mens? Hoe maak ik keuzes waarmee ik dicht bij mezelf blijf? ‘Ken jezelf, ben jezelf’ laat je in vijf avonden ontdekken wat nu echt belangrijk is en hoe je je leven blijvend kunt veranderen.

Detail Summary
Datum 30 oktober 2019
Tijd 19:00 - 22:00
Locatie Universiteitsbibliotheek
Ruimte Locatie
identiteit

Zelfkennis met een filosofische insteek

UvA-alumnus, filosoof en professioneel coach Thijs Sins geeft je filosofische handvatten om jezelf beter te leren kennen. Deze interactieve training is een mooie mix van theorie en praktische oefeningen, waarbij je aan de slag gaat met jouw levensvragen.

De carrièregerichte cursus is geschikt voor alle leeftijden. Er is plaats voor maximaal 15 personen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor de deelnemers.

Thijs Sins
Filosoof en coach Thijs Sins verzorgt de training

Programma

De training bestaat uit vijf bijeenkomsten, waarbij telkens één onderwerp centraal staat:

• Identiteit: wie ben je, wat zijn je kernwaarden en drijfveren en hoe zet je deze in?
  • Verlangen: wat wil je nu echt, en zijn dat jouw wensen of is het sociaal wenselijk?
  • Authenticiteit: hoe maak je echte keuzes?
  • Intuïtie: hoe gebruik je je intuïtie om met zekerheid te handelen, en wat is jouw missie?
  • Het slimme onbewuste: hoe kun je luisteren naar de signalen van je onbewuste of: hoe kun je die signalen juist negeren?

Gratis webinar - persoonlijke kracht

In de training ‘Ken jezelf, ben jezelf’ ligt de focus voornamelijk op persoonlijke kracht. Maar wat is persoonlijke kracht? Thijs Sins vertelt hierover alvast meer tijdens een gratis webinar op 24 oktober om 20.00 uur.

Cursusdata

Woensdag 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november van 19.00 tot 22.00 uur.

De bijeenkomsten vinden plaats in de Universiteitsbibliotheek in de Belle van Zuylenzaal, behalve die van 13 november, die vindt plaats in de Vondelzaal.

Kosten voor AUV-leden: € 265
Kosten voor overige UvA-alumni (niet-leden):  € 315

Dit is inclusief:

• een uitgebreide cursusmap
  • wekelijkse toezending per e-mail van nieuwe artikelen en video’s die betrekking hebben op de onderwerpen van de bijeenkomsten
Universiteitsbibliotheek

Ruimte Locatie