Wie ben ik als mens? Hoe maak ik keuzes waarmee ik dicht bij mezelf blijf? ‘Ken jezelf, ben jezelf’ laat je in vijf avonden ontdekken wat nu echt belangrijk is en hoe je je leven blijvend kunt veranderen.

Detail Summary
Datum 27 februari 2019
Tijd 19:00 - 22:00
Locatie Universiteitsbibliotheek
Ruimte Locatie
identiteit

Zelfkennis met een filosofische insteek

UvA-alumnus, filosoof en professioneel coach Thijs Sins geeft je filosofische handvatten om jezelf beter te leren kennen. Deze interactieve cursus is een mooie mix van theorie en praktische oefeningen, waarbij je aan de slag gaat met jouw levensvragen. Er is plaats voor maximaal 15 personen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor de deelnemers.  De carrièregerichte cursus is geschikt voor alle leeftijden.

Thijs Sins
Filosoof en coach Thijs Sins verzorgt de cursus

Programma

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten, waarbij telkens één onderwerp centraal staat:

• Identiteit: wie ben je, wat zijn je kernwaarden en drijfveren en hoe zet je deze in?
  • Verlangen: wat wil je nu echt, en zijn dat jouw wensen of is het sociaal wenselijk?
  • Authenticiteit: hoe maak je echte keuzes?
  • Intuïtie: hoe gebruik je je intuïtie om met zekerheid te handelen, en wat is jouw missie?
  • Het slimme onbewuste: hoe kun je luisteren naar de signalen van je onbewuste of: hoe kun je die signalen juist negeren?

Cursusdata

Woensdag 27 februari, 6 maart, 13 maart, 20 maart en 27 maart

Kosten voor AUV-leden: € 249
Kosten voor overige UvA-alumni (niet-leden):  € 299