Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en voeg scans bij. De velden met een * zijn verplicht.

Maximaal één document per aanvraag. Vul zo nodig dit formulier nogmaals in.

Extract (gewaarmerkte kopie) examenregister aanvragen

Wil je een gewaarmerkte kopie uit het examenregister aanvragen, vul onderstaande motivatie in en voeg een scan van een geldig ID bij.

Uitzonderingen

Kopieën uit het examenregister van diploma’s van executive masters behaald bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (bv. Register-Accountant) zijn op te vragen bij de Amsterdam Business School. <br /> Van Geneeskunde (AMC-UvA) en Tandheelkunde (ACTA) heeft DIV slechts een beperkt aantal examenboeken in bezit. Zo nodig wordt je aanvraag doorgestuurd naar de betreffende faculteit.

Cijferlijst aanvragen

Wanneer je je cijferlijst niet meer hebt, kun je in bepaalde gevallen een gewaarmerkte uitdraai van je cijferlijst ontvangen. Vanaf ca. 1995 zijn er (helaas vaak incomplete) cijferlijsten van alle faculteiten. Oudere cijferlijsten zijn niet bewaard gebleven. <br />De bestaande cijferlijsten worden in het Nederlands geleverd. Vanaf 1 september 2006 wordt aan alle bachelor- en masterstudenten een (Engelstalig) diplomasupplement verstrekt, maar daarvoor moet je contact opnemen met de onderwijsadministratie van je opleiding. <br />Mocht je een Engelse cijferlijst willen en ben je voor 01/09/2006 of met een doctoraaldiploma afgestudeerd, dan dien je zelf de vakken te vertalen en de vertaling naar ons te mailen. Dit kan met behulp van de vertaallijst van Nuffic.

Met dit formulier geef ik de UvA toestemming om gegevens over mij te verwerken. Gegevens zullen binnen 6 weken na afhandeling worden verwijderd.