For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

L. (Lilian) Bakker

Communications Office
Alumnirelaties & Fondsenwerving
Photographer: Lilian Bakker

Visiting address
 • Spui 21
 • Room number: 3.02
Postal address
 • Postbus 94325
  1090 GH Amsterdam
Contact details
Social media
 • Profiel

  Wat voor mij mijn werk zo leuk maakt, is de dankbaarheid en waardering die ik van collega's krijg. 'Het (on)mogelijke doen we direct, wonderen duren wat langer' zeg ik altijd!

  Ik plan en organiseer graag en neem graag werk uit handen zodat mijn meerderen/collega's zich met de ‘core’ van hún werk bezig kunnen houden. Verder houd ik me graag bezig met ICT-ondersteuning, huisstijl en webredactie. Bij Neerlandistiek werd ik 'de drijvende kracht achter Teams' genoemd!
  Daarnaast orden ik zaken graag door onder andere mapstructuren aan te leggen, handige administraties op te stellen en schrijf ik handleidingen, die altijd zeer gewaardeerd worden door collega's.

  Ik ben ijverig en als ik iets niet weet zoek ik het uit. Als ik het druk heb zit ‘nee’ niet in mijn vocabulaire, maar overleg ik wanneer het op een ander moment kan worden ingepland.

  Goed contact en goede communicatie met mijn collega’s is hierbij essentieel en dat probeer ik zo goed mogelijk te onderhouden. Ook nu we hybride werken!

 • Ancillary activities
  • No ancillary activities