Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Alumniplatform Bridge stopt

Nieuws, evenementen, interviews en informatie over opleidingsmogelijkheden voor alumni zijn vanaf juni openbaar op deze site

UvA stopt met Bridge, het online platform voor UvA-alumni. Wij willen onze alumni niet langer vragen om voor alumninieuws en -informatie in te loggen op een besloten platform. ​Uit het beperkte aantal bezoekers concluderen wij dat dit een te hoge drempel is om van Bridge gebruik te maken.

De alumni die geregistreerd stonden in ons platform, zijn geinformeerd dat hun gegevens zorgvuldig verwijderd zijn uit de Bridge-database. De gegevens in de UvA-database blijven wel bewaard, behalve als u ons laat weten daar geen prijs meer op te stellen. 

Nieuws, evenementen en informatie over opleidingsmogelijkheden voor alumni zijn vanaf juni voor iedereen toegankelijk op deze site . De interviews met alumni van Bridge kunt u hier lezen. 

Ook delen we achtergronden graag met u via het magazine SPUI. Deze verschijnt sinds december online. Als u SPUI nog niet ontvangt dan kunt u zich hier abonneren.

En wist u dat alumni 10% korting krijgen op masterclasses, Open UvA-Colleges en het aanbod van de UvA Academy? Bekijk de postacademische programma’s en losse modules