Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Kring Oudemanhuispoort

De Kring Oudemanhuispoort is de vereniging van alumni van de opleiding rechten. De kring wil een zo groot mogelijke verbondenheid van de alumni met de faculteit bewerkstelligen.

Activiteiten

Alumnikring Oudemanhuispoort wil de contacten tussen de leden onderling en tussen de leden en de opleidingen bevorderen en onderhouden. De kring houdt haar leden op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en biedt diverse activiteiten aan, waaronder lezingen, debatten, workshops en excursies. Daarnaast rekent de alumnikring het tot haar taak haar leden op de hoogte te houden over ontwikkelingen aan de Rechtenfaculteit, symposia en congressen, actualiteitencolleges die door de faculteit worden georganiseerd en postacademisch onderwijs. 

Alumnikring OMHP
Het bestuur van de alumnikring OMHP. Vlnr: Fokke Jan van der Tol, Kristina Bourée, Liesbeth van Woensel, Soraya Bakhtali, Dave Wai, Willemijn Cortenraad en Tim Vis.

Alumni-evenement - 30 juni 2022

Tijdens deze interactieve bijeenkomst belichtte een panel van experts de geopolitieke en juridische dimensies van de oorlog in Oekraïne. Het panel bestond uit Tony van der Togt (Instituut Clingendael), prof. dr. Terry Gill (FdR UvA) en Heleen over de Linden (promovendus RUG en UvA-alumnus). Het evenement was een groot succes en het kringbestuur kijkt uit naar een volgend evenement.