Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Jonge-alumniprogramma

Investeer in je loopbaan met het jonge-alumniprogramma

De AUV en de UvA bieden jonge alumni in de leeftijd tot en met 35 jaar een programma waarmee ze praktische loopbaanvaardigheden ontwikkelen en handvatten krijgen bij het uitstippelen van hun carrière.

Coachcafé

Meerdere keren per jaar worden verschillende soorten activiteiten georganiseerd om alumni richting te geven in zowel hun carrière als in hun huidige functie in de hoop dat jonge deelnemers na afloop weer vol nieuwe energie hun verdere loopbaan kunnen uitstippelen.

Aanbod

Avond van de Actieve Alumnus

Jonge alumni die tijdens hun studententijd actief zijn geweest binnen een studievereniging, de INTREE-commissie of in een Universiteitsraad kunnen tijdens deze jaarlijkse avond herinneringen ophalen aan hun studietijd en nieuwe mensen ontmoeten.

Alumni Coachcafé

Twee keer per jaar wordt een Alumni Coachcafé georganiseerd voor jonge alumni die hun carrière verder willen ontwikkelen. Tijdens deze avond kunnen alumni, onder leiding van professionele coaches, in drie rondes praten met andere alumni over hun talenten, dromen en de manier waarop zij hun dromen en talenten kunnen laten samenkomen in een (nieuwe) baan.

Interactieve minitrainingen

Meerdere keren per jaar kunnen jonge alumni in interactieve minitrainingen specifieke praktische vaardigheden ontwikkelen. Tijdens één avond leer je hoe je beter kan omgaan met werkdruk of hoe je krachtiger kan communiceren.

Bovenstaande activiteiten staan open voor AUV-leden én alumni tot en met 35 jaar. AUV-leden kunnen met een speciaal kortingstarief deelnemen aan de activiteiten.

Student Careers Centre

Jonge alumni die behoefte hebben aan loopbaaninformatie, loopbaanadvies en/of individuele begeleiding kunnen tot een jaar na afstuderen terecht bij de loopbaanadviseurs van het Student Careers Centre.

ProActief

Jonge alumni die interesse hebben in persoonlijke coaching, loopbaanmodules of andere -workshops kunnen terecht bij ProActief. Voor AUV-leden geldt een speciaal tarief.

Algemeen voordeel

Als AUV-lid ontvangen jonge alumni ook de AUV-pas waarmee ze voordeel krijgen bij diverse UvA-voorzieningen en culturele instellingen in Amsterdam, zoals het Universitair Sportcentrum, de Universiteitsbibliotheek en de Hortus Botanicus.

Ook kunnen jonge alumni zich aansluiten bij een alumnikring van hun opleiding zodat ze op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Blijf op de hoogte

Jonge AUV-leden worden standaard geïnformeerd over aankomende activiteiten.