Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Internationaal Theater Amsterdam (regelmatig korting op reprises)

Internationaal Theater Amsterdam haalt belangwekkende theater- en dansvoorstellingen uit het buitenland naar Amsterdam, en het eigen ensemble reist vanuit Amsterdam de wereld rond.

Beeldmerk ITA

Internationaal Theater Amsterdam (ITA) programmeert, produceert, reist en denkt internationaal. Belangwekkende theater- en dansvoorstellingen uit het buitenland worden naar Amsterdam gehaald, en het eigen ensemble reist vanuit Amsterdam de wereld rond. ITA's internationale blik zorgt voor een veelkleurig palet aan eigenzinnige voorstellingen.

Met 50% korting naar Oedipus

Oedipus van Robert Icke is de perfecte tragedie, vertaald naar het heden. Icke, het pas 32-jarige Britse regietalent, maakte naam met spraakmakende regies van klassiekers zoals Maria Stuart. De Oresteia herschreef hij tot een rechtbankverhaal. Voor ITA bewerkte hij Sophocles’ Oedipus.

In deze moderne bewerking is Oedipus een politicus die afstevent op een gigantische verkiezingszege. Zijn ambities zijn groot. Met een visionair beleid wil hij zijn land een nieuwe tijd in leiden. Maar weet hij ook wat zijn verleden is? Niets is wat het lijkt… Ondanks dat iedereen weet hoe deze klassieker afloopt, zorgen o.a. Hans Kesting en Marieke Heebink voor een bloedstollende avond met catastrofale gevolgen.

Met Khaldoun Alexander Elmecky, Bart Bijnens, Violet Braeckman, Fred Goessens, Aus Greidanus jr., Marieke Heebink, Gaite Jansen Hans Kesting, Hugo Koolschijn, Frieda Pittoors, Harm Duco Schut.

Leden van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging betalen nu € 17,25 in plaatss van € 34,50 per kaart.

Data wo 1 — vr 3 mei
ma 6 — vr 10 mei

Aanvang

20:00 uur.
Duur 2 uur, geen pauze
Locatie Internationaal Theater Amsterdam | Leidseplein 26
   

Meer info ita.nl/oedipus en bekijk de trailer.

Reserveren

Ga naar ita.nl/oedipus en vul bij bestelproces de code in: ‘OEDIPUS50’

Telefonisch reserveren: bel 020 6242311 o.v.v. ‘OEDIPUS20’

Voorwaarden

De actie is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen. Zolang de voorraad strekt.
Op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend.

Website Internationaal Theater Amsterdam