Ledenvoordeel

Met de AUV-pas krijg je voordeel bij de partners van de AUV. Je kunt blijven gebruikmaken van universitaire voorzieningen en je krijgt korting bij diverse Amsterdamse culturele instellingen.

 • Allard Pierson (gratis toegang)

  In het Allard Pierson, het archeologisch museum van de Universiteit van Amsterdam, komen de antieke beschavingen uit het Oude Egypte, het Nabije Oosten, de Griekse wereld, Etrurië en het Romeinse Rijk opnieuw tot leven.

  Lees verder
 • Amsterdam City Walks (korting op rondleidingen en stadswandelingen)

  Amsterdam City Walks organiseert op afspraak rondleidingen in diverse musea en stadswandelingen voor grote en kleine groepen.

  Lees verder
 • Amsterdam University Press (incidentele aanbiedingen)

  Amsterdam University Press (AUP) geeft (populair-) wetenschappelijke boeken en tijdschriften uit op het gebied van de geestes-, sociale en culturele wetenschappen in het Nederlands en het Engels.

  Lees verder
 • Amsterdamse Academische Club (korting op lidmaatschap)

  De Amsterdamse Academische Club (AAC) is de huiskamer van de academische gemeenschap van de Universiteit van Amsterdam. Het is een plek waar wetenschap en bedrijfsleven samenkomen.

  Lees verder
 • Athenaeum 50 jaar

  Athenaeum Boekhandel (incidentele aanbiedingen)

  Athenaeum Boekhandel is een van de weinige volstrekt onafhankelijke grote boekhandels in Nederland. Behalve de boekhandel en het naastgelegen Athenaeum Nieuwscentrum aan het Amsterdamse Spui zijn er een vestiging in Haarlem en enkele ...

  Lees verder
 • Bibliotheek van de UvA (gratis lenerspas)

  Leden van de AUV ontvangen op vertoon van hun AUV-pas gratis een lenerspas van de Bibliotheek van de Universiteit van Amsterdam. Deze pas is een jaar geldig en geeft toegang tot de Universiteitsbibliotheek aan het Singel en de faculteitsbibliotheken.

  Lees verder
 • CREA

  CREA (gereduceerd tarief voor evenementen en workshops)

  CREA organiseert cursussen en workshops op het gebied van muziek, theater, dans, beeldend, video, fotografie en literatuur en produceert jaarlijks zo’n honderd voorstellingen, concerten, manifestaties en tentoonstellingen.

  Lees verder
 • De Hortus (20% korting op de toegang)

  De Hortus Botanicus Amsterdam is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. In de tuin en de kassen groeien maar liefst ruim 6.000 planten uit alle continenten.

  Lees verder
 • De Nieuwe Kerk Amsterdam (10% korting op de toegangsprijs)

  De Nieuwe Kerk in Amsterdam is beroemd om haar spraakmakende tentoonstellingen.

  Lees verder
 • Foam (20% korting op de reguliere toegangsprijs)

  Foam is in Amsterdam de plaats bij uitstek voor fotografie in al haar gedaanten: van documentaire tot modefotografie en van eigentijdse tot historische fotografie.

  Lees verder
 • Hermitage Amsterdam (10% korting op de toegangsprijs)

  Hermitage Amsterdam laat zien wat andere musea niet laten zien: andere tentoonstellingen, met andere onderwerpen en unieke objecten.

  Lees verder
 • Home Academy (15% korting op hoorcolleges)

  Home Academy geeft hoorcolleges en lezingen uit voor thuis of onderweg. De hoorcolleges zijn beschikbaar als MP3-downloads en via de streamingdienst, de Home Academy Club.

  Lees verder
 • Hotel Résidence Le Coin (UvA-gastentarief)

  Hotel Résidence Le Coin is gevestigd in zeven historische panden in de Nieuwe Doelenstraat, de straat waar Rembrandt enige jaren woonde.

  Lees verder
 • Illustere school (10% korting)

  De Illustere School geeft een breed publiek de mogelijkheid deel te nemen aan onderwijs van de Faculteit der Geesteswetenschappen.

  Lees verder
 • Beeldmerk ITA

  Internationaal Theater Amsterdam (regelmatig korting op reprises)

  Internationaal Theater Amsterdam haalt belangwekkende theater- en dansvoorstellingen uit het buitenland naar Amsterdam, en het eigen ensemble reist vanuit Amsterdam de wereld rond.

  Lees verder
 • Joods Cultureel Kwartier

  Joods Cultureel Kwartier (10% korting op de toegangsprijs)

  In hartje Amsterdam vindt u op nog geen vierkante kilometer een aantal imposante joodse monumentale gebouwen. Een korte wandeling door het kwartier voert langs een verzameling indrukwekkende joodse monumentale gebouwen met ieder hun eigen verhaal.

  Lees verder
 • Open UvA-Colleges (verschillende kortingen)

  Open UvA-Colleges zijn collegereeksen waaraan niet-reguliere studenten tegen betaling kunnen deelnemen.

  Lees verder
 • Oppascentrale kriterion (20% korting op de contributie)

  Oppascentrale Kriterion is een stichting zonder winstoogmerk, opgericht in 1949.

  Lees verder
 • SPUI25

  SPUI25 (gratis toegang en vroege aankondigingen)

  SPUI25 is een academisch-cultureel podium aan het Spui in Amsterdam. Het is een levendig podium aan het boekenplein van de hoofdstad, dat een verbinding vormt tussen de Universiteit van Amsterdam en de wereld van de culturele praktijk in de ...

  Lees verder
 • The Language Academy

  The Language Academy (korting op online trainingen)

  The Language Academy is het platform voor online trainingen van UvA Talen. AUV-leden krijgen 15% korting op alle cursussen.

  Lees verder
 • Universitair Sport Centrum (€ 234 korting op een fitness-jaarkaart en kortingen op cursussen)

  Het Universitair Sport Centrum is hét sportcentrum van de UvA. Het biedt meer dan zeventig (sport)activiteiten tegen aantrekkelijke tarieven. Er zijn zeven vestigingen.

  Lees verder
 • UvA Talen (korting op cursussen en vertalingen)

  UvA Talen is het zelfstandig talencentrum van de Universiteit van Amsterdam en biedt AUV-leden diverse aantrekkelijke kortingen op trainingen en vertalingen.

  Lees verder