Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Ledenvoordeel

Als lid van de AUV ontvang je de AUV-pas. Daarmee krijg je voordeel bij universitaire voorzieningen en culturele partners.

Resultaten: 1 - 23 van 23
Resultaten: 1 - 23 van 23
 • Allard Pierson (gratis toegang)

  Het Allard Pierson is hét museum en hét kennisinstituut voor de erfgoedcollecties van de Universiteit van Amsterdam. Bij alles wat we doen staat het verbinden van de wereld van de universiteit met de maatschappij centraal. Hier doe je kennis op, raak je geïnspireerd, en ontdek je nieuwe onderwerpen en collecties.

 • Amsterdam City Walks (korting op rondleidingen en stadswandelingen)

  Amsterdam City Walks organiseert op afspraak rondleidingen in diverse musea en stadswandelingen voor grote en kleine groepen.

 • Amsterdam University Press (incidentele aanbiedingen)

  Amsterdam University Press (AUP) geeft (populair-) wetenschappelijke boeken en tijdschriften uit op het gebied van de geestes-, sociale en culturele wetenschappen in het Nederlands en het Engels.

 • Amsterdamse Academische Club (korting op lidmaatschap)

  De Amsterdamse Academische Club (AAC) is de huiskamer van de academische gemeenschap van de Universiteit van Amsterdam. Het is een plek waar wetenschap en bedrijfsleven samenkomen.

 • Athenaeum 50 jaar
  Athenaeum Boekhandel

  Athenaeum Boekhandel is een van de weinige volstrekt onafhankelijke grote boekhandels in Nederland. Behalve de boekhandel en het naastgelegen Athenaeum Nieuwscentrum aan het Amsterdamse Spui zijn er een vestiging in Haarlem en enkele campusboekhandels in Amsterdam, alsmede de museumwinkel van het AmsterdamMuseum.

 • Bibliotheek van de UvA (gratis lenerspas)

  Leden van de AUV ontvangen op vertoon van hun AUV-pas gratis een lenerspas van de Bibliotheek van de Universiteit van Amsterdam. Deze pas is een jaar geldig en geeft toegang tot de Universiteitsbibliotheek aan het Singel en de faculteitsbibliotheken.

 • CREA
  CREA (gereduceerd tarief voor evenementen en workshops)

  CREA organiseert cursussen en workshops op het gebied van muziek, theater, dans, beeldend, video, fotografie en literatuur en produceert jaarlijks zo’n honderd voorstellingen, concerten, manifestaties en tentoonstellingen.

 • De Hortus (20% korting op de toegang)

  De Hortus Botanicus Amsterdam is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. In de tuin en de kassen groeien maar liefst ruim 6.000 planten uit alle continenten.

 • De Nieuwe Kerk Amsterdam (10% korting op de toegangsprijs)

  De Nieuwe Kerk in Amsterdam is beroemd om haar spraakmakende tentoonstellingen.

 • Foam (20% korting op de reguliere toegangsprijs)

  Foam is in Amsterdam de plaats bij uitstek voor fotografie in al haar gedaanten: van documentaire tot modefotografie en van eigentijdse tot historische fotografie.

 • Hermitage Amsterdam (10% korting op de toegangsprijs)

  Hermitage Amsterdam laat zien wat andere musea niet laten zien: andere tentoonstellingen, met andere onderwerpen en unieke objecten.

 • Home Academy (15% korting op hoorcolleges)

  Home Academy geeft hoorcolleges en lezingen uit voor thuis of onderweg. De hoorcolleges zijn beschikbaar als MP3-downloads en via de streamingdienst, de Home Academy Club.

 • Hotel Résidence Le Coin (UvA-gastentarief)

  Hotel Résidence Le Coin is gevestigd in zeven historische panden in de Nieuwe Doelenstraat, de straat waar Rembrandt enige jaren woonde.

 • Illustere school (10% korting)

  De Illustere School geeft een breed publiek de mogelijkheid deel te nemen aan onderwijs van de Faculteit der Geesteswetenschappen.

 • Beeldmerk ITA
  Internationaal Theater Amsterdam (regelmatig korting op reprises)

  Internationaal Theater Amsterdam haalt belangwekkende theater- en dansvoorstellingen uit het buitenland naar Amsterdam, en het eigen ensemble reist vanuit Amsterdam de wereld rond.

 • Joods Cultureel Kwartier
  Joods Cultureel Kwartier (10% korting op de toegangsprijs)

  In hartje Amsterdam vindt u op nog geen vierkante kilometer een aantal imposante joodse monumentale gebouwen. Een korte wandeling door het kwartier voert langs een verzameling indrukwekkende joodse monumentale gebouwen met ieder hun eigen verhaal.

 • Open UvA-Colleges (verschillende kortingen)

  Open UvA-Colleges zijn collegereeksen waaraan niet-reguliere studenten tegen betaling kunnen deelnemen.

 • Oppascentrale kriterion (20% korting op de contributie)

  Oppascentrale Kriterion is een stichting zonder winstoogmerk, opgericht in 1949.

 • SPUI25
  SPUI25 (gratis toegang en vroege aankondigingen)

  SPUI25 is een academisch-cultureel podium aan het Spui in Amsterdam. Het is een levendig podium aan het boekenplein van de hoofdstad, dat een verbinding vormt tussen de Universiteit van Amsterdam en de wereld van de culturele praktijk in de breedste zin.

 • The Language Academy
  The Language Academy (korting op online trainingen)

  The Language Academy is het platform voor online trainingen van UvA Talen. AUV-leden krijgen 15% korting op alle cursussen.

 • USC (gereduceerd tarief voor sportabonnementen en -cursussen)

  USC is hét sportcentrum van de UvA. Met het enorme sportaanbod is er voor iedereen wel iets te doen!

 • UvA Academy (10% korting)

  UvA Academy is de aanbieder van kortlopend onderwijs voor professionals, waarin wetenschap en praktijk elkaar ontmoeten binnen uiteenlopende thema’s. Onze kortlopende cursussen, masterclasses en webinars bieden je de inspiratie, kennis, tools en een netwerk om voorop te blijven lopen in een snel veranderende wereld.

 • UvA Talen (korting op cursussen en vertalingen)

  UvA Talen is het zelfstandig talencentrum van de Universiteit van Amsterdam en biedt AUV-leden diverse aantrekkelijke kortingen op trainingen en vertalingen.