Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Kring Taalwetenschap

De AUV-alumnikring Gebarentaalwetenschap/Taalwetenschap staat open voor iedereen die belangstelling heeft voor taal: studenten en alumni van een van de taalopleidingen.

Alumnikring Taalwetenschap wil de contacten tussen de leden onderling en tussen de leden en de opleidingen bevorderen en onderhouden. De kring houdt haar leden op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en biedt diverse activiteiten aan waaronder lezingen, debatten, workshops en excursies.

Gepromoveerden van het ACLC (Amsterdam Center for Language and Communication), docenten en (oud-)medewerkers zijn van harte welkom bij de kring. Ook mensen die een algemene belangstelling voor taal hebben kunnen zich aansluiten bij de kring. 

Activiteiten

De kring houdt haar leden op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en biedt diverse activiteiten aan waaronder lezingen, debatten, workshops en excursies.

 • Bestuur

  Naam

  Functie

  Anne Baker Voorzitter
  Roland Pfau Penningmeester
  Sterre Leufkens Secretaris
  Ulrika Klomp  
  Klaas Seinhorst  
  Livia Faverey  
  Lauren Flemming Studentlid
 • Contact

  Voor suggesties voor onze bijeenkomsten, voor opmerkingen over onze bijeenkomsten en voor allerlei andere zaken, kun je contact opnemen met het bestuur.

 • Links