Kring Psychologie

De Kring Psychologie is de vereniging van alumni van de opleiding Psychologie. Alumnikring Psychologie wil de contacten tussen de leden onderling en tussen de leden en de opleiding bevorderen en onderhouden.

De kring houdt haar leden op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en biedt diverse activiteiten aan. Daarnaast richt de kring zich op het bij een breder publiek bekendmaken van activiteiten die vanuit het onderwijsinstituut Psychologie de UvA worden georganiseerd en waar alumni Psychologie welkom zijn.

Activiteiten

De kring organiseert diverse activiteiten rond actuele thema’s, zoals lezingen, debatten, workshops en netwerkborrels. Daarnaast wordt er drie keer per jaar een nieuwsbrief verstuurd met daarin aandacht voor recente ontwikkelingen op het gebied van de Psychologie, interessante promoties en een vaste column waarin een psychologisch thema uitgelicht wordt.

Verslagen

Bestuur Kring Psychologie

Het bestuur van Kring Psychologie: Jolke Roozen, Sarah Plunkett en Renée Veldhuis, Kim Schlüter, Margot Taal en Mark Spiering (vlnr)

Bestuur

Naam Functie
Margot Taal  Voorzitter
Sarah Plunkett Secretaris
Mark Spiering Penningmeester
Jolke Roozen  
Kim Schlüter  
Renée Veldhuis  

Geschiedenis

De kring is opgericht tijdens het honderd jarig bestaan van de opleiding Psychologie aan de UvA in 2007.

Contact

Het bestuur is bereikbaar via e-mail.

Volg de actualiteit in ons boeiende vakgebied met onderstaande links:

  • spiegeloog.tumblr.com Psychologisch tijdschrift van de Universiteit van Amsterdam.
  • psynip.nl Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland.
  • nvgzp.nl DDe Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen is met ca. 3200 leden dé beroepsvereniging van en voor elke gz-psycholoog en klinisch (neuro)psycholoog.

Mis je nog iets? Laat het ons weten.

Agenda

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds

18 juli 2019