Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to English

Kring Kunstgeschiedenis

De Kring Kunstgeschiedenis biedt als alumninetwerk de gelegenheid om oud-studiegenoten te ontmoeten en op de hoogte te blijven van het vakgebied. Zo kan je na de studie kennis en ervaring blijven delen, ook met de huidige studenten van de opleiding.

De kring is er voor alle UvA-alumni die een bachelor of master Kunstgeschiedenis voltooid hebben, jong en minder jong, in al hun hoedanigheden.  

Voor een opleiding waarin aandacht voor de (kunst-)geschiedenis centraal staat, is het hoog tijd om ook aandacht aan haar eigen geschiedenis te schenken. Ook in de wetenschap dat alumni veel kunnen betekenen voor de huidige studenten.

Activiteiten

Door het organiseren van diverse evenementen zullen we proberen zoveel mogelijk oud-studenten vanuit alle hoeken van het vakgebied bijeen te brengen en te houden. Denk hierbij aan lezingen, rondleidingen, borrels, discussies, en wat al niet meer. Geef het vooral ook door als je een goed idee hebt! 

Ook zal er gelegenheid zijn om met de jongste generatie - de huidige studenten - kennis te maken. Kijk in de agenda voor meer informatie over wat er komen gaat. 

De kring participeert in de Kanvas-Alumnitalks  van de studievereniging Kanvas.

 • Bestuur
  Caroline van Alphen voorzitter
  Guido Leguit secretaris
  Madelon Simons penningmeester
  Fleur Siedenburg algemeen lid
  Paul Faber  algemeen bestuurslid
 • Contact

  Voor vragen, voor suggesties, en voor verzoeknummers is het bestuur bereikbaar via e-mail.