Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Kring Geografie en Planologie

De Alumnikring Geografie en Planologie heeft als doel het uitwisselen van kennis en ervaring tussen alumni, de opleiding en studenten van de opleiding Geografie en Planologie.

Alumnikring Geografie en Planologie wil de contacten tussen de leden onderling en tussen de leden en de opleidingen bevorderen en onderhouden. De kring houdt haar leden op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en biedt diverse activiteiten aan.

Activiteiten 

Jaarlijks organiseert de Kring bijeenkomsten zoals workshops, lezingen en netwerkseminars. De kring zal je op de hoogte houden van interessante lezingen, het contact met oud-medestudenten nieuw leven inblazen en je tweejaarlijks trakteren op diepgaand inzicht in de recente ontwikkelingen via ons incrowd symposium. We zijn constant in ontwikkeling en bieden graag iets aan waar alumni behoefte aan hebben.  Laat van je horen en mail ons met ideeën, klachten en wensen. Ook je gedachten over wat de functie van een alumnivereniging kan/moet zijn horen we graag.

 • Bestuur

  Naam

  Functie

  Dorrit Gruijters  Voorzitter
  Sannah Nagelkerken Secretaris
  Lotte Bloemendaal  
  Bas Hissink Muller  
  Stan Majoor  
  Piet Rennooy   
  Jeroen Slot  
 • Leden

  De kring heeft ruim 100 actieve leden afkomstige uit vrijwel alle jaargangen. De meer dan 3000 oud studenten van wie we een emailadres hebben benaderen we 2x per jaar om de bijeenkomst bij te wonen en lid te worden. Maar dat kan ook nu al! Dan weet je zeker dan je aan de activiteiten kan deelnemen. 

 • Sponsoring

  Als je de kring financieel wilt steunen als bedrijf dan waarderen we dat zeer! Extra fondsen worden gebruikt voor organisatie van evenementen waar we de naam van de sponsor bij zullen vermelden. 

 • Actueel

  Volg de actualiteit in ons boeiende vakgebied via de studievereniging Sarphati. Sarphati is de studievereniging voor studenten Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit van Amsterdam.