Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Digitale AUV-ledenpas

De AUV-ledenpas is vanaf nu digitaal.

Duurzaamheid is een belangrijke verantwoordelijkheid waar de AUV haar steentje aan wil bijdragen. Daarom zijn we gekomen met een duurzamer alternatief voor de vertrouwde plastic ledenpas: een digitale ledenpas.

Met veel plezier brengen we het nieuws dat wij de AUV-ledenpas vanaf nu in een digitale vorm uitbrengen.

Een groenere AUV

Duurzaamheid is een belangrijke verantwoordelijkheid waar wij als Amsterdamse Universiteits-Vereniging ook ons steentje aan willen bijdragen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een duurzamer alternatief voor de vertrouwde plastic ledenpas. En dat alternatief hebben we gevonden in een digitale ledenpas.

Hoe werkt de digitale ledenpas? 

Voorheen verstuurden we jaarlijks per post plastic ledenpassen. Deze plastic ledenpassen worden nu vervangen door digitale ledenpassen. Er verandert verder niets in het aanmelden, opzeggen en wijzigen van de betalingsmethode.  

Nadat de jaarlijkse contributie van 35 euro is verwerkt, ontvangt u per mail een bevestiging van uw AUV-lidmaatschap voor het komende jaar. In deze mail staat uw naam, lidmaatschapsnummer en een QR-code. Door de QR-code te scannen met uw smartphone wordt u doorverwezen naar de pagina met uw AUV-ledenpas. De afbeelding van de ledenpas die u op deze pagina ziet is het bewijs van uw lidmaatschap. De pas is geldig tot en met de aangegeven datum. 

Tip: Sla de afbeelding van uw ledenpas op als afbeelding in uw smartphone. Zo heeft u uw ledenpas altijd bij de hand.  

Bent u nog in het bezit van een fysieke ledenpas? Deze pas blijft geldig tot en met de verloopdatum die op de pas vermeld staat.  

Geen smartphone?

Indien u niet in het bezit bent van een smartphone, kunt u de uitgeprinte bevestigingsmail gebruiken als bewijs van uw lidmaatschap.