Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Switch to english

Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV)

De AUV is de algemene alumnivereniging van de Universiteit van Amsterdam. Sluit je aan en blijf op de hoogte van ontwikkelingen binnen je vakgebied en de universiteit die je opleidde. Kom naar lezingen, volg cursussen en breid je netwerk uit.
Band versterken
Alumnivereniging AUV telt tientallen opleidings- en faculteitgerichte kringen. Leden blijven op de hoogte van ontwikkelingen in hun vakgebied en ontmoeten elkaar tijdens lezingen, debatten en excursies.
Agenda
Als lid van alumnivereniging AUV kun je deelnemen aan vele activiteiten. Zo blijf je op de hoogte van ontwikkelingen binnen je vakgebied.
Alumni Talks
Diverse alumnikringen belichten samen een actueel thema vanuit meerdere invalshoeken en disciplines benaderen. De vorm varieert, van lezing tot debat en rondleidingen tot filmavond. Of een combinatie ervan.
Steun wetenschap en studenten
Dankzij de steun van donateurs zorgt het Amsterdams Universiteitsfonds dat studenten en wetenschappers hun academische dromen kunnen realiseren.
Jonge alumni
Alumni tot en met 35 jaar kunnen deelnemen aan het programma voor jongeren. Dit is gericht op het ontwikkelen van praktische loopbaanvaardigheden en het uitstippelen van carrières.