Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Universiteitsdag 4 april afgelast

Tot onze grote spijt heeft de UvA, gezien de richtlijnen rondom het coronavirus, moeten besluiten om de Universiteitsdag van zaterdag 4 april niet door te laten gaan. Iedereen die zich voor de Universiteitsdag heeft aangemeld, ontvangt via e-mail nader bericht.

Beschikbare plaatsen

Voor enkele onderdelen van de Universiteitsdag is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De plaatsen worden toegewezen op volgorde van aanmelding.  

Contact

Met praktische vragen kun je contact opnemen met het Congresbureau van de UvA via congres@uva.nl of 020-525 4791 (tijdens kantoortijden). 

Fotografie

Tijdens de Universiteitsdag maken Monique Kooijmans en Marc Kruse foto’s. Deze foto’s zijn een week na het evenement via deze website te bekijken en te downloaden.

In de hal van gebouw A staat een photobooth. Maak hier een tastbare herinnering aan de Universiteitsdag 2020. Kies je eigen achtergrond uit voor de foto.

Informatiebalie

In de hal van gebouw A en de hal van gebouw E op de Roeterseilandcampus is ’s middags een informatiebalie ingericht waar je terechtkunt met praktische en inhoudelijke vragen. Deze balie fungeert ook als depot voor verloren en gevonden voorwerpen. 

Kosten

Toegangsprijs hoofdprogramma Universiteitsdag

 

UvA-alumni

Introducé(e)s

 

€ 27,50

€ 30

Deelname is gratis voor 

  • recent afgestudeerden (na 1 april 2019)
  • medewerkers van de Universiteit van Amsterdam.

Toegangsprijs programma voor leerlingen van het voortgezet onderwijs

Per leerling € 5

Toegangsprijs Kinderprogramma

Maximaal drie kinderen  € 15 
Ouders/begeleiders (maximaal twee)  gratis 

Het kinderprogramma is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen deelnemen aan de workshops onder begeleiding van hun ouders.

Bij annulering is geen restitutie mogelijk.  

Locatie

Roeterseilandcampus - gebouw A

Nieuwe Achtergracht 166 | 1018 WV Amsterdam
 

Roeterseilandcampus - gebouw E (Kinderprogramma)

Roetersstraat 11 | 1018 WB Amsterdam

Organisatie

De organisatie van de Universiteitsdag is in handen van het Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds van de UvA. Dit bureau verzorgt de universitaire taken op het terrein van alumnibeleid, fondsenbeheer, fondsenwerving en relatiemanagement en is het aanspreekpunt voor alumni en donateurs.

In samenwerking met de Amsterdamse Universiteits-Vereniging ontwikkelt het bureau activiteiten en voorzieningen voor alumni en alumnikringen. In samenwerking met Stichting Amsterdams Universiteitsfonds worden fondsen geworven en beheerd en worden subsidies verstrekt voor de wetenschapsbeoefening en het studentenleven aan de UvA.

Registratie

De registratie voor het programma voor volwassenen en het programma voor scholieren uit het voortgezet onderwijs vindt plaats in de hal van gebouw A van de Roeterseilandcampus. De registratiebalie is geopend vanaf 12.00 uur. 

De registratie voor het kinderprogramma vindt plaats in de hal van gebouw E van de Roeterseilandcampus. De registratiebalie is geopend vanaf 13.00 uur.

Mindervalide bezoekers

Om de toegang tot de collegezalen op de Roeterseilandcampus goed te laten verlopen, wordt mindervalide bezoekers verzocht vooraf contact op te nemen via congres@uva.nl of 020-5254791 (tijdens kantooruren).

Zaaloverzicht

Op de dag zelf ontvang je bij aankomst een zaaloverzicht.