Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Welkom bij het alumninetwerk

Blijf betrokken, doe mee en draag bij

Je hebt je opleiding voltooid en je bul behaald. Een fantastisch resultaat! Wat je volgende stap ook mag zijn, als alumnus blijf je deel uitmaken van de academische gemeenschap van de Universiteit van Amsterdam.

De universiteit biedt jou als alumnus diverse services, activiteiten en producten aan. Doe er je voordeel mee!

Netwerk

Als alumnus maak je deel uit van een bloeiend netwerk van ruim 200.000 alumni. Dit netwerk kan je helpen bij het vinden van werk, het uitbreiden van je professionele contacten en het bijblijven op je vakgebied. 

Carrière

Vind een baan via UvA Job Board of volg trainingen via het UvA Student Careers Centre. Geef richting aan je carrière met het jonge-alumniprogramma of bekijk het aanbod voor kortlopend onderwijs voor professionals via UvA Academy. Via EBSCO houd je online toegang tot wetenschappelijke literatuur.

Alumnivereniging AUV 

Sluit je aan bij de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV), de algemene alumnivereniging van de UvA. De opleidingsgerichte alumnikringen binnen de vereniging organiseren regelmatig bijeenkomsten en activiteiten waar je vakgenoten en vrienden kunt ontmoeten en je netwerk kunt uitbreiden. 

AUV-partners

Als lid ontvang je de AUV-pas, die voordeel geeft bij diverse universitaire en culturele voorzieningen, waaronder het Universitair Sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Activiteiten

Je bent welkom bij uiteenlopende activiteiten, zoals de jaarlijkse Universiteitsdag, lezingen, workshops en borrels. Zo ontmoet je oude bekenden en nieuwe gezichten. Buiten Nederland vinden regelmatig chapterbijeenkomsten voor alumni plaats, onder andere in België, China, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Via de agenda blijf je op de hoogte.

Nieuws

Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen binnen de universiteit en het alumninetwerk via alumnimagazine SPUI, het digitale UvA-alumninieuws, sociale media en deze alumniwebsite.

Maak het verschil

Denk mee bij de evaluatie van je opleiding, doe mee als gastspreker voor studenten of andere alumni of help iemand aan een stage, baan of goed idee. 
Ook kun je het Amsterdams Universiteitsfonds steunen, dat dankzij bijdragen van donateurs bijzondere projecten mogelijk maakt voor studenten en onderzoekers.

UvA-scriptieprijs

Is je masterscriptie beoordeeld met een 8,5 of hoger? Stuur hem dan in voor de UvA-scriptieprijs! Deze prijs is een extra bekroning op je diploma. Aan de prijs is een geldbedrag van 3.000 euro verbonden. De winnaar van de UvA-scriptieprijs wordt bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Universiteitsdag.

Blijf in contact

Nieuw e-mailadres? Ga je verhuizen? Laat ons weten waar je zit en hoe we je kunnen bereiken. De UvA blijft graag met je in contact, zodat we je op de hoogte kunnen houden en een beroep op je kunnen doen als dat nodig is.