Consultatie kaderbrief 2018 van start gegaan

9 juni 2017

Het College van Bestuur (CvB) heeft de kaderbrief 2018 vastgesteld onder voorbehoud van instemming op de hoofdlijnen van de begroting door de centrale medezeggenschap. Medewerkers en studenten kunnen een vraag/opmerking mailen tot en met 26 juni.

Dinsdag 6 juni 2017 heeft het College van Bestuur (CvB) de kaderbrief 2018 vastgesteld onder voorbehoud van instemming op de hoofdlijnen van de begroting door de centrale medezeggenschap. De kaderbrief dient als basis voor de begroting 2018 en de meerjarenramingen 2019-2021 van de UvA. Hij geeft richtlijnen en biedt handvatten aan faculteiten en diensten voor het opstellen van hun eigen begroting.

Tot en met 26 juni kunnen medewerkers en studenten kennis nemen van de inhoud van de kaderbrief en een vraag of opmerking in een email sturen naar financienencontrol-bb@uva.nl. Hiermee geeft het CvB invulling aan het streven naar financiĆ«le openheid.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam