Amsterdams Jazz Café | Hogervorst/De Rijk/Mulder Trio

Live jazz met wisselende bands

15jun2018 17.00 - 19.00

Evenement

Elke vrijdagmiddag organiseert de Amsterdamse Academische Club het Amsterdams Jazz Café, fijne muziek bij de borrel om het weekend goed te beginnen, met iedere week wisselende bands en lekkere hapjes. Iedereen is welkom!

Hogervorst/De Rijk/Mulder Trio

Bassist Jurre Hogervorst, percussionist Jeroen de Rijk en gitarist Bastiaan Mulder spelen al jaren samen in allerlei bezettingen en onder allerlei omstandigheden. Er werd gespeeld voor duizenden mensen op de Kaapverdische eilanden met de zangeres Suzanna Lubrano, met wie tevens een CD en een live DVD werd opgenomen. In Cannes werd op een ’Quatorze Juillet’ privé feest opgetreden voor ‘Quote meneer’ en zijn gasten op zijn landgoed met zangeres Rebecca Lobry. Voor een nationale bank werden lokale talenten begeleid met Cor Bakker aan de piano. In Middelburg werd met Candy Dulfer opgetreden voor een benefiet voor medische hulp aan de Molukken. Altijd gaat dit - met heel veel plezier - als begeleiding van ‘derden’.
En toen vonden ze het tijd worden om ook eens compromisloze muziek te gaan spelen zoals ze die vanuit zichzelf voelen, goeddeels eigen gecomponeerde muziek ook. Muziek waarin ruimte is voor improvisatie.
Zie hier de geboorte van het ‘Hogervorst/De Rijk/Mulder Trio’.

Blijft u eten?

Na afloop serveren wij, inmiddels traditioneel, een ‘clubschotel’ voor 15 euro. Wilt verzekerd zijn van een bordje? Stuur dan even een mail naar aac@uva.nl

  • Amsterdamse Academische Club (AAC)

    Oudezijds Achterburgwal 235 | 1012 DL Amsterdam
    +31 (0)20 525 1570

    Ga naar detailpagina

AAC

Gepubliceerd door  Amsterdamse Academische Club