Toneelgroep Amsterdam | AAC

Met korting naar de Stadsschouwburg Amsterdam

16aug2017 10sep2017

Evenement

Komend seizoen organiseert de Amsterdamse Academische Club in samenwerking met Toneelgroep Amsterdam weer regelmatig een inhoudelijke avond met voorstellingsbezoek. U leest hier in september meer over op onze website. Als voorproefje kunt u tijdens het zomerreces twee Toneelgroep Amsterdam klassiekers met korting bezoeken: "Het jaar van de kreeft" en "Medea".

Het jaar van de kreeft

Luk Perceval bewerkte voor Toneelgroep Amsterdam een van zijn lievelingsromans, Het jaar van de kreeft van Hugo Claus. Een portret van geliefden die niet met en niet zonder elkaar kunnen. Wat is het dat twee mensen samenbrengt als er niets lijkt te kloppen?

'Als u niet gaat kijken, bent u een dief van uw eigen geluk.' NRC★★★★★

wo 16 t/m za 19 aug, di 22 aug t/m za 26 aug | Stadsschouwburg Amsterdam

Medea

Regisseur Simon Stone mengt de tragedie van Medea met het waargebeurde verhaal van een moord in Amerika in de jaren negentig. Rauw, messcherp en soms ronduit hilarisch. Voor haar rol won actrice Marieke Heebink de belangrijkste toneelprijs, de Theo d’Or.

'Uitmuntend toneel' NRC ★★★★

vr 25 t/m zo 27 aug, wo 30 aug t/m zo 3 sep, wo 6 sep t/m zo 10 sep | Stadsschouwburg Amsterdam

Reserveren

Als bekende van de Amsterdamse Academische Club betaalt u slechts €20,- voor een kaartje. U kunt reserveren via de website van de Stadsschouwburg Amsterdam. U ontvangt uw korting door de actiecode AAC in te voeren bij het bestellen.  

Niet geldig in combinatie met andere kortingen en op reeds gekochte kaarten wordt geen restitutie verleend. 

Gepubliceerd door  Amsterdamse Academische Club