Personal Branding: Zie jezelf als merk

Interactieve minitraining voor jonge alumni

02okt2018 18.00 - 22.00

Evenement

Personal Branding komt in verschillende aspecten van je loopbaan terug: bij het solliciteren naar nieuw werk, bij het profileren van jezelf in je huidige functie en bij het maken van promotie. Schrijf je in voor deze interactieve minitraining voor alumni jonger dan 36 jaar.

Tijdens deze interactieve minitraining over Personal Branding maak je een persoonlijk merktemplate. Dit merktemplate bestaat uit verschillende aspecten; je motto, stijl, competenties, kennis, ervaring en de dingen die je doet.  Het vormt de basis voor je profilering: wat vind je belangrijk en wat wil je graag delen met anderen? Want Personal Branding slaagt alleen als je informatie deelt, online en offline!

Voorafgaand aan de training ontvang je een voorbereidende opdracht.

18.45 uur Inloop
19.00 uur Aanvang training
21.30 uur Borrel

Na een introductie van het concept Personal Branding, ga je zelf aan de slag met verschillende opdrachten waarbij je eigenschappen van jezelf ontdekt. Je werkt meestal in duo’s, zodat je niet alleen jezelf, maar ook je medecursisten beter leert kennen. De avond eindigt met het maken van een summary voor je LinkedIn-pagina.

Kosten

Door een bijdrage van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV) kunnen AUV-leden deelnemen voor het speciale kortingstarief van € 15,-. Overige UvA-alumni betalen € 50,-.

Een snel rekensommetje laat zien dat het slim is om meteen lid te worden van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging. Als AUV-lid profiteer je namelijk van korting op nog veel meer services en activiteiten. Meld je aan voor deze minitraining en je hebt je lidmaatschap er direct uit.

Locatie: VOX-POP