Interactieve minitraining 'Effectief communiceren'

Leer met een professionele coach hoe je effectiever kan communiceren. 

03okt2017 19.00 - 22.00

Evenement

Een pittig sollicitatiegesprek, die ‘moeilijke’ collega met wie je moet samenwerken, lastige stakeholders voor jouw project, en soms je eigen partner. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van situaties waarbij je de ander nodig hebt om iets gedaan te krijgen. In de meeste gevallen gaat dat goed, maar soms lijkt het wel alsof jij en je gesprekspartner elkaar niet begrijpen. 

De training

In de minitraining ‘Effectief communiceren’, exclusief aangeboden voor UvA-alumni jonger dan 36 jaar, maak je kennis met de vier belangrijkste communicatiestijlen. Je krijgt simpele en doeltreffende tools aangeboden om de taal en de communicatiestijl van de ander te herkennen, te begrijpen en op welke manier je hierop kan reageren. Aan de hand van verschillende oefeningen leer je de stijlen (her)kennen en de taal van de ander te spreken.

Wil je je eigen communicatiestijl leren kennen en meer ontdekken over de verschillende stijlen, kom dan op dinsdag 3 oktober naar deze minitraining vol bruikbare tips. Na afloop is er tijdens een borrel de gelegenheid om het geleerde in de praktijk te brengen. 

Programma

Inloop vanaf 18.30 uur. De avond start om 19.00 uur en eindigt rond 21.30 uur met een borrel. 

Kosten

Door een bijdrage van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging kunnen AUV-leden deelnemen voor het speciale kortingstarief van € 15.

Niet AUV-leden kunnen deelnemen voor € 50. Een snel rekensommetje laat zien dat het slim is om meteen lid te worden van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging. Als AUV-lid profiteer je namelijk van korting op nog veel méér evenementen. Meld je aan voor deze minitraining en je hebt je lidmaatschap er al uit.

Locatie: Museumcafé

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds