Met een professionele coach je volgende carrièrestap ontdekken?

Kom naar het Coachcafé voor jonge alumni

14nov2017 19.00 - 22.00

Evenement

Wil je inzichten en tips waarmee je een verstandige stap in je carrière kunt zetten? Zoek je professioneel opgezette feedback voor de volgende fase in je loopbaan? Tijdens het Coachcafé (voor UvA-alumni t/m 35 jaar) ontdek je met een loopbaancoach wat bij jou past.

Setting informeel, coaching professioneel 

Tijdens het Coachcafé bespreek je je talenten, je droom en hoe je die samen kunt laten komen in een (nieuwe) baan met een ervaren coach en twee andere deelnemers. Dat gaat in drie rondes, in groepjes van drie. Bij elke nieuwe ronde schuif je aan bij een volgende coach en twee andere alumni. Door te reflecteren op je huidige loopbaan, talenten en droom kun je nieuwe inzichten ontwikkelen. Dat geeft je een beter idee waar je de focus kunt aanbrengen richting je toekomst. Bovendien biedt het Coachcafé een mooie kans om van elkaar te leren en nieuwe mensen te leren kennen, tijdens een intensieve avond met een informeel karakter.

Coach Café

(Foto Christina Ceulemans)

Toekomstideeën 

Tijdens de borrel na afloop heb je volop gelegenheid van gedachten te wisselen met de andere deelnemers. Wat zijn hun dromen? Wat hebben zij geleerd? Hebben zij nog concrete tips voor je? Ontdek het op 14 november!

Nuttig en leuk met je peers

Deelnemers aan eerdere Alumni Coachcafés waren enthousiast. ‘Professionele coaching is duur en dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken met coaching’ was één van de reacties die is genoteerd. Een andere deelnemer vond het switchen na elke ronde prettig. ‘Een leuke manier om verschillende coaches te spreken. De aanpak van elke coach is toch weer anders‘. En weer een andere deelnemer vond het fijn met peers aan tafel te zitten. ‘Heel nuttig en leuk om in gesprek te komen met anderen die gelijksoortige vragen hebben’ .

Wees er op tijd bij: aantal plaatsen beperkt

Zin in het Coachcafé? Het aantal plaatsen is beperkt. We kennen de plaatsen toe op volgorde van aanmelding. 

Locatie

Het coachcafé is in café Kapitein Zeppos. Het programma start om 19.00 uur en eindigt rond 22.00 uur met een kleine borrel. Deelname kost € 25 voor AUV-leden en € 65 voor niet-AUV-leden. Een snel rekensommetje laat zien dat het slim is om meteen lid te worden van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging. Als AUV-lid profiteer je namelijk van korting op nog veel méér evenementen. Meld je aan voor het Alumni Coachcafé en je hebt je lidmaatschap er al uit.

Programma

18.30 uur    inloop
19.00 uur    start Coachcafé
22.00 uur    einde Coachcafé + begin borrel

Deze avond wordt georganiseerd door de Amsterdamse Universiteits-Vereniging en Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds van de UvA. 

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds