Algemene ledenvergadering KAE

19jun2017 18.30 - 22.00

Evenement

Algemene ledenvergadering voor leden van de Kring van Amsterdamse Economen, gevolgd door een lezing van Maria Genova over ict, hackers , identiteitsfraude en computerbeveiliging.

Programma

18:30 uur Inloop
19:00 uur Aanvang vergadering
20.00 uur aanvang lezing
21.00 uur Borrel

Agenda

1. Opening door de voorzitter en mededelingen
2. Verslag vorige vergaderingen (7 juni 2016 en 8 december 2016
3. Financieel verslag 2016 (volgt a.s.a.p.)
4. Verslag kascommissie 2016 en vaststellen kascommissie 2017
5. Bestuurszaken
Volgens het schema zal Erik Dirksen in oktober 2017 aftreden. In die maand zullen wij een korte ALV houden. Bijgaand treft u het aangepaste schema van aftreden aan en wij verzoeken u hiermee akkoord te gaan.
6. Verslag project verjonging ledenbestand KAE
Alex Grassi zal mondeling e.e.a. toelichten.
7. Rondvraag en afsluiting

Lezing

Maria Genova, verzorgt aansluitend om ongeveer 20:00 een inleiding over ict, hackers , identiteitsfraude en computerbeveiliging. Als digibeet presteerde ze het om een boek te schrijven over ict, hackers en identiteitsfraude. Haar boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ werd een hit in het bedrijfsleven. Genova is momenteel een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging. 
 
De avond wordt afgesloten met een borrel.

Corendon is in 2000 opgericht in Haarlem, toen Atilay Uslu en zijn zakenpartner Yildiray Karaer besloten hun krachten te bundelen. Voor die tijd had de jonge ondernemer Uslu al zijn eerste stappen in de reisbranche gezet, maar het echte succes komt met de oprichting van Corendon. Het bedrijf begon als Turkije-specialist dat eerst alleen vliegtickets en later ook volledig verzorgde reizen naar Turkije verkocht. In 15 jaar tijd is Corendon uitgegroeid tot een toonaangevende, zeer succesvolle touroperator. Corendon bezit het grootste marktaandeel wat betreft het vervoeren van passagiers naar de bestemmingen Turkije, Cyprus, Macedonië, Bulgarije en Marokko.

Locatie

Corendon Vitality Hotel, Aletta Jacobslaan 7 te Amsterdam.

Aanmelden

Deze avond bijwonen? Dat kan. Meld je aan via secretariaat@kae.nl.

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds