Workshop Ontketen je creativiteit

22jun2017 19.00 - 22.00

Evenement

Workshop georganiseerd door Kring Communicatiewetenschap en gegeven door een docent van de bekende The School of Life. Laat je niet langer tegenhouden door de mythe dat creativiteit is voorbehouden aan een enkeling maar herwin je creatieve potentieel!

Volgens Einstein worden we allemaal geboren als genie. Dat is maar goed ook. Want als we een beetje willen gedijen in een wereld die steeds sneller verandert, hebben we een flinke dosis creativiteit nodig.

Experiment en gesprek

In deze workshop doe je praktische vaardigheden op die je helpen jouw creativiteit te verhogen via experiment en gesprek. Ook leer je hoe je jouw creatieve zelfvertrouwen een boost geeft. Met elkaar onderzoeken we waarom intuïtie, spel en dagdromen van cruciaal belang zijn voor innovatie. We ervaren hoe blokkades en verveling katalysatoren voor creativiteit worden. We kijken naar mogelijke valkuilen en hoe we onszelf motiveren om niet op te geven. Ook raadplegen we eeuwenoude en moderne wijsheid over hoe we om kunnen gaan met kritiek, belemmering en mislukking.

Programma

18.00 uur - 19.00 uur:  Ontvangst met soep en broodjes
19.00 uur - 21.30 uur:  Workshop
21.30 uur - 22.00 uur:  Borrel

Locatie

Theaterzaal van het Marionetten Theater, Nieuwe Jonkerstraat 8 in Amsterdam.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Locatie

  • Amsterdamse Academische Club (AAC)

    Oudezijds Achterburgwal 235 | 1012 DL Amsterdam
    +31 (0)20 525 1570

    Ga naar detailpagina

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds