AUV-dag

04nov2017 13.30 - 18.30

Evenement

De AUV-dag is de jaarlijkse ledendag van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging, de alumnivereniging van de UvA. Dit jaar vindt de zeventigste editie plaats. Op het programma staan een inspirerende lezing over het thema ‘Worstelen met moraliteit’, de oprichting van een internationale alumnikring en de uitreiking van de AUV-alumnusprijs.

Worstelen met moraliteit

Na de opening laten UvA alumni Frits Spangenberg, oprichter van Motivaction, en Monte Königs zien hoe verschillende generaties omgaan met moraliteit. Onderzoek laat zien dat we aan het begin staan van een tijdperk van een nieuw soort moreel leiderschap.

Prijs voor betrokken alumnus

Welke maatschappelijk betrokken alumnus wint de AUV-alumnusprijs? De winnaar is een inspiratiebron voor anderen en geldt als een belofte voor de toekomst. Dit jaar is er naast de juryprijs ook een publieksprijs. De genomineerden worden half oktober bekendgemaakt.

Borrel

Ontmoet tijdens de borrel in het Maagdenhuis oude bekenden uit de universitaire gemeenschap en leg nieuwe contacten.

AUV-dag