Ken jezelf, ben jezelf

Cursus zelfkennis met een filosofische insteek

20sep2017 19.00 - 22.00

Evenement

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt en dat anderen jouw keuzes bepalen? Wil je meer grip op je leven krijgen en keuzes maken die dicht bij jezelf staan? En wil je ontdekken wie je nou eigenlijk bent en wat je echt wilt bereiken?

Schrijf je  in voor de vijfdelige interactieve cursus ‘Ken jezelf, ben jezelf’ en komt erachter wie je bent als mens en welke keuzes daaruit volgen.

'Volg niet de gebaande paden. Maar ga daar waar geen pad bestaat en laat een spoor na'

Ralph Waldo Emerson

In deze cursus biedt UvA-alumnus, filosoof en professioneel coach Thijs Sins je filosofische handvatten om jezelf beter te leren kennen. Aan de hand van theorie en diverse oefeningen ga je aan de slag met jouw levens- en loopbaanvragen. Je leert je dieperliggende drijfveren kennen en gaat bewuster nadenken bij de keuzes die je maakt.

Thijs Sins

Filosoof en coach Thijs Sins verzorgt de cursus

Deze cursus beslaat vijf avonden van 19.00 uur tot 22.00 uur, is kleinschalig opgezet en biedt veel persoonlijke aandacht voor de deelnemers. Er is plaats voor maximaal vijftien deelnemers.

Kosten voor AUV-leden: € 199 (inclusief cursusmateriaal)

Kosten voor niet-leden: € 249 (inclusief cursusmateriaal)

Cursusavonden

Woensdag 20 september