Lidmaatschapsformulier alumnivereniging AUV

Fijn dat je je wilt aansluiten bij de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV), de algemene alumnivereniging van de UvA.

De AUV bestaat uit diverse opleidingsgerichte en faculteitsbrede alumnikringen. Als er geen kring op het gebied van je studie of van je faculteit bestaat, kun je algemeen AUV-lid worden.

Graag ontvangen we onderstaande gegevens.

Een groot deel van onze communicatie met leden verloopt digitaal. Als wij geen geldig e-mailadres van u hebben, mist u deze informatie.

De Kring FNWI is de facultaire kring der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica is een faculteitsbrede kring. De kringen voor opleidingen van de FNWI zijn: Biologie, Bio-medische wetenschappen, Natuurkunde, OS3/System and network engineering en Psychobiologie.

Heb je meer dan één opleiding aan de UvA voltooid? Dan kun je je aanmelden voor een tweede kring.

De contributie van de AUV bedraagt 35 euro per jaar. Het lidmaatschap van de AUV wordt tot wederopzegging jaarlijks verlengd. Je kunt de betaling voldoen via een machtiging of de contributie zelf overmaken.

Je krijgt het machtigingsformulier ter ondertekening thuisgestuurd. Nadat wij de contributie hebben geïncasseerd, versturen wij de AUV-pas.

Nadat wij de contributie hebben ontvangen, versturen wij de AUV-pas.