UvA Talen (korting op cursussen en vertalingen)

UvA Talen is het zelfstandig talencentrum van de Universiteit van Amsterdam en biedt AUV-leden diverse aantrekkelijke kortingen op trainingen en vertalingen.

UvA Talen biedt een uitgebreid programma groepstrainingen in elf talen. Het centrum verzorgt ook maatwerktrajecten voor individuele cursisten, zowel zakelijk als particulier. UvA Talen behoort daarnaast tot een van de toonaangevende vertaalbureaus van Nederland, als aanbieder van hoogwaardige vertaal- en redactiediensten voor de zakelijke markt.

AUV-leden krijgen op alle groepstrainingen € 25,- korting. Op maatwerktrainingen geldt een korting van 5%. De AUV-pas biedt daarnaast eenmalig een korting van 10% op vertaal- of redactiewerk.

UvA Talen zomercursussen

UvA Talen organiseert intensieve zomercursussen in elf verschillende talen. De cursussen bestaan uit 10 tot 20 lessen, die van maandag tot en met vrijdag worden gegeven. Door een zomercursus bij UvA Talen te volgen heb je de basisbeginselen van het Spaans, Frans of Italiaans snel onder de knie voor je op vakantie gaat, of geef je je Engels of Nederlands een boost voor je werk of studie.

Andere talen: Duits, Portugees, Russisch, Chinees, Zweeds, Arabisch.

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds

2 juli 2018