Internationaal Theater Amsterdam (regelmatig korting op reprises)

Internationaal Theater Amsterdam haalt belangwekkende theater- en dansvoorstellingen uit het buitenland naar Amsterdam, en het eigen ensemble reist vanuit Amsterdam de wereld rond.

Beeldmerk ITA

Internationaal Theater Amsterdam (ITA) programmeert, produceert, reist en denkt internationaal. Belangwekkende theater- en dansvoorstellingen uit het buitenland worden naar Amsterdam gehaald, en het eigen ensemble reist vanuit Amsterdam de wereld rond. ITA's internationale blik zorgt voor een veelkleurig palet aan eigenzinnige voorstellingen.

De Toneelgroep Amsterdam en de Stadsschouwburg gaan vanaf augustus 2018 samen onder de naam Internationaal Theater Amsterdam.

Met kortig naar 'Scènes uit een huwelijk'

Scènes uit een huwelijk

Foto: Jan Versweyveld

Johan en Marianne lijken het perfecte echtpaar, maar scène na scène verdwijnt dit mooie plaatje door leugens en illusies. Hun huwelijk loopt op de klippen, ze hertrouwen allebei, maar vinden elkaar weer in een moment van intimiteit. Scènes uit een huwelijk is een bijzondere theaterervaring. Johan en Marianne worden gespeeld door drie acteurskoppels van verschillende leeftijden. Als toeschouwer bent u – op slechts enkele meters afstand van de acteurs – getuige van verleden, heden en toekomst van een liefdespaar.

Evergreen uit 2005

De eerste regie van Ivo van Hove op basis van een tekst van Ingmar Bergman, is sinds de première in 2005 uitgegroeid tot een evergreen.

Met Claire Bender, Charlie-Chan Dagelet, Janni Goslinga, Eva Heijnen, Hugo Koolschijn, Celia Nufaar, Alwin Pulinckx, Camilla Siegertsz, Bart Slegers, Maartje van de Wetering, Benjamin de Wit.

Celia Nufaar ontving de Colombina, prijs voor beste vrouwelijke bijrol. 

Scènes uit een huwelijk is van 17 t/m 25 augustus te zien in Amsterdam. Alle voorstellingen zijn Engels boventiteld.

Als lid van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging betaalt u € 25,00 ipv € 34,50 per kaart.

Hoe maakt u gebruik van het aanbod

  • Ga naar de website van de Stadsschouwburg  
  • Vul bij bestelproces de code in: ‘SCENES25’
  • Telefonisch reserveren, bel 020 6242311 o.v.v. ‘SCENES25’

Extra informatie

  • De voorstelling is te zien op vr 17, za 18, di 21, wo 22, vr 24 en za 25 aug 
  • De voorstelling start om 19:30 uur. Duur circa 3u40, incl. pauze

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds

2 juli 2018