Bibliotheek van de UvA (gratis lenerspas)

Leden van de AUV ontvangen op vertoon van hun AUV-pas gratis een lenerspas van de Bibliotheek van de Universiteit van Amsterdam (UBA). Deze pas is een jaar geldig en geeft toegang tot de Universiteitsbibliotheek aan het Singel en de faculteitsbibliotheken.

De pas geeft toegang tot de gedrukte collectie, ruim vier miljoen banden. Thuistoegang tot de Digitale Bibliotheek is NIET mogelijk voor alumni.

Leden dienen er rekening mee te houden dat in de afzonderlijke bibliotheken verschillende huisregels gelden. De Universiteitsbibliotheek aan het Singel is van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur toegankelijk voor AUV-leden met een geldige bibliotheekpas. Let op! ’s Avonds en in het weekend is de bibliotheek aan het Singel ALLEEN toegankelijk voor studenten en medewerkers. Voor toegang tot andere locaties is geen pas nodig. De openingstijden verschillen per locatie, je vindt deze op de website van de UBA.

Wie de Universiteitsbibliotheek wil steunen in haar activiteiten, kan lid worden van de Vereniging van Vrienden van de UB.

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds

1 maart 2018