Amsterdam University Press (Wisselende kortingen)

Amsterdam University Press (AUP) geeft (populair-) wetenschappelijke boeken en tijdschriften uit op het gebied van de geestes-, sociale en culturele wetenschappen in het Nederlands en het Engels.

AUP geeft (populair-) wetenschappelijke boeken en tijdschriften uit op het gebied van de geestes-, sociale en culturele wetenschappen in het Nederlands en het Engels. 

Winactie: AUP geeft boek 'Exotische dieren in historisch Amsterdam' van Ria Winters weg

Exotische dieren in historisch Amsterdam van Ria Winters

Doe mee en win dit boek waarin Ria Winters op anekdotische wijze de geschiedenis beschrijft van exotische dieren die in de zeventiende en achttiende eeuw in Amsterdam verbleven. 

In de zeventiende en achttiende eeuw  verbleven in Amsterdam veel exotische dieren. In de menagerie van Blauw Jan, de voorloper van Artis die toen razend populair was bij Amsterdammers en toeristen verbleef een Koningsgier. En op de Botermarkt, nu het Rembrandtplein, was Clara de neushoorn te zien. Het boek is rijk ge├»llustreerd met prenten en schilderijen uit de zeventiende en achttiende eeuwzelf en van de auteur. 

Je maakt kans op een exemplaar door een e-mail met daarin de reden waarom je het boek wilt winnen te sturen naar auv@uva.nl.  

Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel en via de webshop AUP.nl

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds

25 juli 2017