Gezocht: bestuurslid en penningmeester

Vacatures AUV

Weet je van aanpakken? Wil je in een actief bestuur bijdragen aan het alumnibeleid van de UvA? Dan is de Amsterdamse Universiteits-Vereniging op zoek naar jou!

De Amsterdamse Universiteits-Vereniging is op zoek naar een bestuurslid en een penningmeester. Wil je een bijdrage leveren aan het alumnibeleid van de AUV en ervaring op doen binnen een actief bestuur? Mail dan vóór 15 september je cv met een korte motivatiebrief waarom je het bestuur wilt versterken naar auv@uva.nl.

Bestuurslid

Een bestuurslid levert een bijdrage aan de werkzaamheden van de vereniging waaronder de werving en het behoud van leden en de werving en ondersteuning van vrijwilligers, en heeft een rol bij de ontwikkeling van de AUV-programmering en activiteitenformats.

Penningmeester

De penningmeester is daarnaast verantwoordelijk voor de uitvoering van het door het bestuur van de AUV vastgestelde financiële beleid, de totstandkoming van de jaarlijkse begroting van de vereniging, en de totstandkoming van de tussentijdse financiële informatie en de jaarstukken van de AUV (jaarrekening).

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds

10 juli 2018