Kring Oudemanhuispoort

De Kring Oudemanhuispoort is de vereniging van alumni van de opleiding Rechten. De kring wil een zo groot mogelijke verbondenheid van de alumni met de faculteit bewerkstelligen.

Activiteiten

Alumnikring Oudemanhuispoort wil de contacten tussen de leden onderling en tussen de leden en de opleidingen bevorderen en onderhouden. De kring houdt haar leden op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en biedt diverse activiteiten aan, waaronder lezingen, debatten, workshops en excursies. Daarnaast rekent de alumnikring het tot haar taak haar leden op de hoogte te houden over ontwikkelingen aan de Rechtenfaculteit, symposia en congressen, actualiteitencolleges die door de faculteit worden georganiseerd en postacademisch onderwijs. 

Bestuur

dhr. mr. T. Vis  

Vacature

De Kring Oudemanhuispoort, de alumnikring voor de opleiding Rechtsgeleerdheid, is per direct op zoek naar vier nieuwe bestuursleden. Lijkt het je leuk om je de komende jaren bezig te houden met de communicatie en organisatie van activiteiten van de alumnikring, of om je te richten op het beheer van het budget van de kring? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees verder

Contact

Het bestuur is bereikbaar via e-mail.

T: +31 (0)20 525 2762

Online netwerk

Alle alumni van Rechtsgeleerdheid van de UvA kunnen lid worden van de Alumni UvA Law LinkedIn-groep

Alumni van de opleidingen Europees Recht kunnen ook lid worden van de EU Law alumni LinkedIn-groep of Facebook-groep

Mis je nog iets? Laat het ons weten.

Agenda

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds

23 oktober 2017