AUV-dag

De AUV-dag is de jaarlijkse ledendag van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging, de alumnivereniging van de UvA. In 2017 wordt de AUV-dag op zaterdag 4 november gehouden. Dit jaar vindt de zeventigste editie plaats. AUV-leden nemen gratis deel aan deze dag.

Aanmelden is nog niet mogelijk

 

Op het programma staan een inspirerende lezing van UvA-alumni Sociologie Frits Spangenberg, oprichter van Motivaction, en Monte Königs over  ‘Worstelen met moraliteit’, de uitreiking van de AUV-alumnusprijs en een borrel.

auv-dag lezing aula

Foto: Monique Kooijmans

Worstelen met moraliteit

Na de opening laten Frits Spangenberg en Monte Königs zien hoe verschillende generaties omgaan met moraliteit. Er is in ons land een nieuwe moraal ontwaakt die boven regels en wetten uitstijgt. Maar is de huidige samenleving al klaar voor zo'n pragmatische moraal?

Prijs voor betrokken alumnus

AUV-alumnusprijs wordt uitgereikt aan een maatschappelijk betrokken alumnus. De winnaar is een inspiratiebron voor anderen en geldt als een belofte voor de toekomst. Dit jaar is er naast de juryprijs ook een publieksprijs. De genomineerden worden half oktober bekendgemaakt. Tijdens de AUV-dag pitchen zij hun project bij het publiek. Welke maatschappelijk betrokken alumnus wint dit jaar de prijs?

Tijdens het juryberaad geeft het Amsterdams Universiteitsfonds een presentatie.

Borrel

Ontmoet tijdens de borrel in het Maagdenhuis oude bekenden uit de universitaire gemeenschap en leg nieuwe contacten.

Programma

13.15 uur  Registratie en inloop
14.00 uur  Opening en lezing
  Presentatie genomineerden AUV-alumnusprijs
  Stemmen voor publieksprijs en juryberaad
  Uitreiking AUV-alumnusprijzen
16.30 uur  Borrel
18.30 uur  Einde

 

 

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds

18 september 2017