Van harte gefeliciteerd!

Je hebt je opleiding voltooid en je bul behaald. Een fantastisch resultaat! Wat je volgende stap ook mag zijn, als het aan de Universiteit van Amsterdam ligt blijven we contact houden en blijf je als alumnus deel uitmaken van de academische gemeenschap.

Alumnus

Netwerk

Je maakt deel uit van een bloeiend netwerk van ruim 165.000 alumni. Dit netwerk kan je helpen bij het vinden van werk, het uitbreiden van je professionele contacten en het bijblijven op je vakgebied. 

Je kunt je aansluiten bij de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV), de algemene alumnivereniging van de UvA. De opleidingsgerichte alumnikringen binnen de vereniging organiseren regelmatig bijeenkomsten en activiteiten waar je vakgenoten en vrienden kunt ontmoeten en je netwerkt kunt uitbreiden. 

Nieuws

Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen binnen de universiteit en het alumninetwerk via SPUI magazine, het digitale UvA-alumninieuws en sociale media.

Carrière

Vind een baan via UvA Job Board. En neem het eerste jaar gratis of tegen gereduceerd tarief deel aan loopbaanactiviteiten georganiseerd door UvA Student Careers Centre.

Activiteiten

Je bent welkom bij uiteenlopende activiteiten, zoals de jaarlijkse Universiteitsdag, lezingen, workshops en borrels. Zo ontmoet je oude bekenden en nieuwe gezichten. Ook buiten Nederland vinden regelmatig chapterbijeenkomsten voor alumni plaats, onder andere in Londen, Beijing, New York, Shanghai en Sint Petersburg.

AUV-partners

Voordelen

Als je lid wordt van de AUV ontvang je de AUV-pas, die voordeel geeft bij diverse universitaire en culturele voorzieningen, waaronder het Universitair Sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek. Via EBSCO houd je toegang tot wetenschappelijke literatuur.

UvA-scriptieprijs

Is je masterscriptie beoordeeld met een 8,5 of hoger? Stuur hem dan in voor de UvA-scriptieprijs! Deze prijs is een extra bekroning op je diploma. Aan de prijs is een geldbedrag verbonden: de eerste prijs bedraagt 3.000 euro, de tweede prijs 2.000 euro, en de derde prijs 1.000 euro. De winnaars van de UvA-scriptieprijs worden bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Universiteitsdag.

Maak het verschil

Denk mee bij de evaluatie van je opleiding, doe mee als gastspreker voor studenten of andere alumni of help iemand aan een stage, baan of goed idee. 
Ook kun je het Amsterdams Universiteitsfonds steunen, dat projecten voor studenten en onderzoekers mogelijk maakt die alleen mogelijk zijn met bijdragen van donateurs.

Blijf in contact

Nieuw e-mailadres? Ga je verhuizen? Laat ons weten waar je zit en hoe we je kunnen bereiken. De UvA blijft graag met je in contact, zodat we je op de hoogte kunnen houden en een beroep op je kunnen doen als dat nodig is.

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds

7 december 2017