Chapter China

UvA Alumni Chapter China

Chapter China is onderverdeeld in Circle Being en Circle Shanghai.

UvA Alumni Circle Beijing

Oprichting

De UvA Alumni Circle Beijing is opgericht in 2013.

Doel

Doel van UvA Alumni Circle Beijing is het versterken van de band tussen de UvA-alumni en de UvA en tussen UvA-alumni onderling in Beijing. Twee keer per jaar organiseert Circle Beijing daarom bijeenkomsten waar UvA-alumni elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen netwerken.

Bestuur

Maggie Tan is vicevoorzitter van UvA Alumni Circle Beijing. Zij wordt ondersteund door drie UvA Alumni Ambassadors, namelijk: Ye  Huang, Jingfang Liu, Yunfen Xue.

De UvA Alumni Ambassadors helpen UvA-medewerkers op voorlichtingsbeurzen in Beijing en ondersteunen de voorzitter van UvA Alumni Circle Beijing bij het organiseren van alumnibijeenkomsten.

Beijing

Impressie activiteiten 

Voor een impressie van onze evenementen zie onze fotogalerie.

UvA Alumni Circle Shanghai

Oprichting

De UvA Alumni Circle Shanghai is opgericht in 2013. 

Doel

Doel van UvA Alumni Circle Shanghai is het versterken van de band tussen de UvA-alumni en de UvA en tussen UvA-alumni onderling in Shanghai. Twee keer per jaar organiseert Circle Shanghai daarom bijeenkomsten waar UvA-alumni elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen netwerken

Bestuur

Di Guan is  vicevoorzitter van UvA Alumni Circle Shanghai. Hij wordt ondersteund door drie UvA Alumni Ambassadors, namelijk: Weixi Chen, Haoqing Jin en Xin-Rui Qi.

De UvA Alumni Ambassadors helpen UvA-medewerkers op voorlichtingsbeurzen in Shanghai en ondersteunen de voorzitter van UvA Alumni Circle Shanghai bij het organiseren van alumnibijeenkomsten.

Shanghai

Impressie activiteiten

Voor een impressie van onze evenementen zie onze fotogalerie.

Gepubliceerd door  Bureau Alumnirelaties en Universiteitsfonds

BAU

16 juni 2016