Internationale chapters en circles

Wist je dat er bijna 5000 UvA-alumni buiten Nederland wonen? De UvA wil graag de band tussen alumni en de UvA en alumni onderling versterken, ook buiten Nederland. Daarom zijn er chapters in China, Rusland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten opgericht.

Een chapter is een verband van UvA-alumni buiten Nederland, dat twee keer per jaar bijeenkomt voor een lezing of een netwerkborrel.

UvA Alumni Ambassadors ondersteunen de chaptervoorzitters bij het organiseren van alumnibijeenkomsten. Daarnaast helpen ze UvA-medewerkers op voorlichtingsbeurzen in China, Rusland, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

De UvA koppelt ook regelmatig alumnibijeenkomsten aan werkbezoeken in Europese steden.

Hieronder vind je het overzicht van de internationale chapters in China, het Verenigd Koninkrijk, Rusland en de Verenigde Staten. Vragen over het internationale UvA-netwerk of wil je UvA alumni ambassador worden? Neem dan contact op met Christina Ceulemans via c.t.ceulemans@uva.nl

Op de hoogte blijven van activiteiten in jouw regio?

Geef je  contactgegevens door.

Op de alumnibijeenkomsten buiten Nederland is de voertaal Engels. Dit geldt ook voor de communicatie over deze bijeenkomsten.